Foodin

Foodin - Kurpitsansiemen, Itävalta, Luomu, Raaka, 250g

Special Price 6,76 €

norm. 7,95 €

Varastossa

Huippulaatuinen Styrian-lajikkeen kurpitsansiemen Itävallasta.

Kuvaus

Foodinin luomutuotetut Styrian-lajikkeen kurpitsansiemenemme ovat erityisen suuria ja maukkaan aromikkaita. Ne viljellään Ilz:ssä, joka on kylä Itävallan koilisosassa. Foodinin kurpitsansiemenet ovat viljelty maantieteellisesti suojellulla alueella, josta saadaan maailman kuulut kurpitsansiemenet. Kumppanillamme on oma vesivoimalaitos, josta he saavat kaiken sähkön kurpitsansiementen käsittelyyn ja jalostamiseen. He tuottavat sähköä myös muille kylän talouksille, näin olleen kurpitsansiementemme hiilijalanjälki on lähes 0%.

Kurpitsansiemenet sisältävät runsaasti muun muassa K-vitamiinia, rautaa, kaliumia, magnesiumia ja sinkkiä, minkä vuoksi ne onkin suosittuja etenkin miesten keskuudessa.

Kurpitsansiemenet sopivat hyvin pirtelöihin, leivontaan, salaattien ja muiden ruokien päälle ripoteltavaksi sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit myös valmistaa niistä herkullista kurpitsansiemenvoita!

Suosittelemme liottamaan siemenet ennen käyttöä, jolloin niiden sisältämät entsyymit aktivoituvat ja niistä tulee entistäkin maukkaampia ja helpommin sulavia. Voit myös valmistaa herkullista naposteltavaa maustamalla liotetut siemenet lempimausteillasi ja kuivattamalla ne hellävaraisesti.

Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
250g
Itävalta
Energiaa: 541 kcal Proteiinia: 24.5 g Rasvaa: 45.9 g - josta tyydyttyneitä 8,5 g Hiilihydraatteja: 13.9 g - josta sokereita 1,4 g Suola 45,9 mg Kuituja: 2.5 g K-vitamiini: 51.40 ug Rauta: 15 mg Kalium: 807mg Magnesium: 535mg Sinkki: 7.5mg
Luomutuotettu Styrian-lajikkeen kurpitsansiemen.

Liittyvät tuotteet