Foodin - Kuorittu hampunsiemen, Luomu, Raaka, 800g

Special Price 18,90 €

norm. 27,50 €

Varastossa

Ravinnerikkaat kuoritut hampunsiemenet, täyteläinen ja ravinteikas ruokien kruunaaja.

Kuvaus

Hampunsiemenet ovat erittäin ravinteikkaita: niissä on paljon mm. proteiinia, rautaa ja E-vitamiinia. Hampunsiemenemme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuudet ovat mahdollisimman korkeat. Niiden 20 aminohapon koostumus on helposti sulavassa muodossa. Hampunsiementen rasvahappokoostumus vastaa terveen ihmiskudoksen linoli (omega-6) -hapon ja linoleeni (omega-3) -hapon pitoisuuksia. EU:n hyväksymät ravinnoksi tarkoitetut tai kuituhamppulajikkeet eivät sisällä huumaavia ainesosia.

Ne on valmistettu valikoiduista, puhtaista ja laadukkaista hampunsiemenistä, jotka eivät sisällä torjunta-aineita tai epäpuhtauksia.

Kuoritut hampunsiemenet ovat helppokäyttöisiä, maukkaita ja ravinteikkaita. Voit lisätä niitä esimerkiksi salaatin, pirtelöiden, raakasuklaan tai muiden ruokien joukkoon. Hampunsiementen maku on herkullisen pähkinäinen ja melko voimakas.

Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
800g
Romania
Energiaa 605 kcal / 2534 kJ Rasvaa 49g - Monityydyttymättömät 39,9g - Yksittäistyydyttymättömät 4,5g - tyydyttyneitä 3,5g Proteiinia 33g Hiilihydraatteja 8g - Josta sokereita 0g Kuituja 8g Kalsium 220mg Rauta 22mg Kalium 1250mg Magneisum 730mg Natrium 16mg Suola 40,2mg Fosfori 1560mg Sinkki 12mg
Kuorittu luomutuotettu hampunsiemen.