Foodin - Kuorittu hampunsiemen, Luomu, Raaka, 200g

8,95 €

Varastossa

Ravinnerikkaat kuoritut hampunsiemenet, täyteläinen ja herkullinen ruokien kruunaaja.

Kuvaus

Kuoritut hampunsiemenet ovat erittäin ravinteikkaita: niissä on paljon muun muassa proteiinia, rautaa, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja E-vitamiinia sekä tärkeitä rasvahappoja. Hampunsiemenemme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuudet ovat mahdollisimman korkeat. EU:n hyväksymät ravinnoksi tarkoitetut tai kuituhamppulajikkeet eivät sisällä huumaavia ainesosia.

Kuorittu hampunsiemen on herkullisen pähkinäisen makuinen ja voit käyttää niitä leivonnassa, salaateissa tai myslissä. Voit valmistaa myös hamppumaitoa blendaamalla 1 dl hampunsiemeniä litrassa vettä, siivilöidä kuidut pois ja maustaa maidon halutessasi esimerkiksi hunajalla ja säilytä sen jälkeen jääkaapissa ja käyttä esimerkiksi pirtelön pohjana.

Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
200g
Romania
Energiaa 605 kcal / 2534 kJ Rasvaa 49g - Monityydyttymättömät 39,9g - Yksittäistyydyttymättömät 4,5g - tyydyttyneitä 3,5g Proteiinia 33g Hiilihydraatteja 8g - Josta sokereita 0g Kuituja 8g Kalsium 220mg Rauta 22mg Kalium 1250mg Magneisum 730mg Natrium 16mg Suola 40,2mg Fosfori 1560mg Sinkki 12mg E-vitamiini: 5.0 mg
Kuorittu luomutuotettu hampunsiemen.