Foodin - Kookosjauho, Luomu, 750g

Special Price 5,87 €

norm. 6,90 €

Varastossa

Premium, kylmäjauhettu kookosjauho.

Kuvaus

Foodinin kookosjauho valmistetaan Filippiineillä, jossa kookosöljymme puristetaan ja puristuksesta syntyvä "kakku" jauhetaan hienoksi, samettisen pehmeäksi ja aromaattiseksi jauhoksi. Filippiiniläinen kookosjauho on raikkaan makuinen ja sopii monenlaiseen käyttöön.

Voit käyttää kookosjauhoa leivonnasa korvataksesi osan jauhoista, jolloin saat kuitupitoisempaa ja vähäkalorisempaa leivontaa.

Kookosjauho onkin:
- Luontaisesti gluteeniton
- Erittäin proteiinipitoinen
- Runsaskuituinen
- Ei sisällä paljoa hiilihydraatteja
- 100% kookosjauhoa, ei lisä-/täyteaineita

Sopii hyvin VHH-dieteille tai diabeetikoille. Sopii myös keliaikioille, sillä kookosjauho ei sisällä gluteenia.

Kookosjauho valmistetaan luonnonmukaisesti tuotetusta tuoreesta kookospähkinän lihasta eli mallosta.

Kookosjauho on ravinteikas ja kuitupitoinen. Kuitua siinä on jopa 38g/100g. Ruokalusikallinen kookosjauhoa sisältää 5 g kuitua. Kookosjauho ei sisällä paljoa hiilihydraatteja, joten se sopii hyvin vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville.

Lisätäksesi leivonnaistesi kuitupitoisuutta kookosjauholla voi korvata noin 10-25 prosenttia käytettävästä jauhomäärästä. Kookosjauho on luonnostaan hieman makean makuista, täten reseptien sokerimäärää voi halutessaan laskea. Kookosjauhoa voi lisätä myös pirtelöihin, juomiin, puuroihin ja mysliin tai käyttää vaikkapa jäätelön ainesosaksi.

Kookosjauho sopii gluteenittomaan ja laktoosittoman ruokavalioon. Se ei sisällä viljan tai maidon ainesosia. Kookosjauho on puhdas luonnontuote, johon ei ole lisätty lisäaineita eikä sitä ole käsitelty kemiallisesti missään valmistusvaiheessa.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
750g
Filippiinit
Ravintosisältö per 100g: Energiaa 1470 kJ / 354 kcal Rasvaa 12,6 g josta tyydyttyneitä 11,9 g Hiilihydraatteja 22,0 g joista sokereita 19,7 g Ravintokuitua 41,4 g Proteiinia 17,8 g Suolaa 0,15 g
100% Kookosjauho, luomu.

Liittyvät tuotteet