Foodin - Koivusokeri, 5kg

79,00 €

Varastossa

Helli hampaitasi ja makuhermojasi!

Kuvaus

Koivusokeri on makeuttajien aatelia suoraan Suomen luonnosta. Koivusokerin Xylitoli edistää hampaiden terveyttä, maistuu riittävän makealle ja sopii erinomaisesti kaikkeen makeuttamiseen.

Koivusokeri on huikea sokerinkorvike. Koivusokeria voi käyttää “tavallisen” sokerin tavoin, koska se on makeudeltaan ja rakenteltaan samanlaista. Koivusokeri kestää kuumentamisen ja sopii siten hyvin leivontaan.

Koivusokeri on hyväksi sinulle. Koivusokeri sisältää 40 % vähemmän kaloreita kuin tavallinen sokeri eikä se sisällä hiilihydraatteja. Sen glykeeminen indeksi on vain 7 (vertaa sokeri 68) ja se kohottaa verensokeria hyvin hitaasti. Xylitolin hammasterveyttä edistäviä vaikutukset ovat lähes kaikille tuttuja. Tutkimusten mukaan parhaat vaikutukset saadaan nauttimalla pieniä määriä (5-10g) aterioiden jälkeen viidesti päivässä. Sitä voi antaa pienille lapsille jo ennen hampaiden puhkeamista.

Lisätietoa

5kg
Suomi
Ravintosisältö/100g: Energiaa 1000 kJ/240 kcal Proteiinia 0 g Sokerialkoholeja 100g - joista sokereita 0g Rasvaa 0 g - joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0g Ravintokuitua 0 g Natriumia 0 g
Kotimainen koivusokeri.