Foodin

Foodin - Koivusokeri, 5kg

79,00 €

Varastossa

Helli hampaitasi ja makuhermojasi!

Kuvaus

Koivusokeri on makeuttajien aatelia suoraan Suomen luonnosta ollen täysin luonnollinen, xylitolipohjainen pöytämakeuttaja. Se maistuu riittävän makealle ja sopii sen vuoksi erinomaisesti kaikkeen makeuttamiseen. Koivusokerin sisältämä xylitoli edistää hampaiden terveyttä ja sen glykeeminen indeksi on vain 7 eli se kohottaa verensokeria hyvin hitaasti.

Koivusokeri on loistava korvike tavan sokerille ja sitä voi käyttää “tavallisen” sokerin tavoin sillä se on niin makeudeltaan kuin rakenteeltaankin samankaltaista. Koivusokeri kestää kuumentamisen ja sopii siten hyvin leivontaan.Xylitolin hammasterveyttä edistäviä vaikutukset ovat lähes kaikille tuttuja ja tutkimusten mukaan parhaat vaikutukset saadaan nauttimalla 5-10g säännöllisesti päivittäin. Sitä voi antaa pienille lapsille jo ennen hampaiden puhkeamista.

Saattaa aiheuttaa laksatiivisia oireita.

Lisätietoa

Foodin
5kg
Suomi
Ravintosisältö/100g: Energiaa 1000 kJ/240 kcal Proteiinia 0 g Sokerialkoholeja 100g - joista sokereita 0g Rasvaa 0 g - joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0g Ravintokuitua 0 g Natriumia 0 g
Kotimainen koivusokeri.