Foodin - Kaakaonibs, Luomu, Raaka, 4 kg

85,00 €

Varastossa

Raaka kaakaonibs, rouhittuja kaakaopapuja! Luomutuote.

Kuvaus

Raakakaakaonibsimme ovat kuorittuja ja rouhittuja korkealaatuista kylmäprosessoitua Criollo-lajikkeen kaakaopapuja, joka sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa kuten kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä.

Raakakaakaon sisältämät kivennäisaineet auttavat kehoa muun muassa voiman- ja energiantuotannossa, tehostavat hapen kuljetusta elimistössä, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, tukevat veren muodostusta, vahvistavat lihastoimintaa ja auttavat kehoa energiankäytössä.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Käytä raakakaakaonibsejä naposteluun sellaisenaan tai sekoitta niitä jälkiruokiin, mysliin, puuroon tai evässekoituksiin. Kokeile nibsejä oman suklaan valmistamiseen, leivonnassa tai vaikkapa smoothien sekaan.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka, Vähähiilihydraattinen
4 kg
Peru
Energiaa: 611 kcal Proteiinia: 14 g Hiilihydraatteja: 10 g Rasvaa: 54 g Ravintokuitua: 14 g Magnesium 550mg Rauta 11.0mg Kalsium 105 mg Sinkki 6.9mg
Raaka kaakaopapu.