Foodin - Kaakaojauhe, Luomu, Raaka, 250g

7,95 €

Varastossa

Laadukas kylmäprosessoitu Criollo-kaakaojauhe.

Kuvaus

Raakakaakaojauheemme on korkealaatuista kylmäprosessoitua Criollo-lajikkeen kaakaota, joka sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa kuten kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä.

Raakakaakaon sisältämät kivennäisaineet auttavat kehoa muun muassa voiman- ja energiantuotannossa, tehostavat hapen kuljetusta elimistössä, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, tukevat veren muodostusta, vahvistavat lihastoimintaa ja auttavat kehoa energiankäytössä.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Käytä raakakaakaojauhetta esimerkiksi raakasuklaan valmistuksessa, leivonnassa, smoothieissa, kuumissa juomissa tai sekoita sellaisenaan tuomaan lisää makua sekä ravinteikkuutta päivän aterioihisi.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
250g
Peru
Energiaa: 255 kcal Proteiinia: 20,9 g Rasvaa: 11 g - joista tyydyttyneitä: 6,5g Hiilihydraatteja: 20 g - joista sokereita 0,5g Kuituja: 33 g Suolaa 0g Magnesium 550mg Rauta 11mg Kalsium 105mg Sinkki 6.9mg
Luomtuotettu raaka kaakaojauhe.

Liittyvät tuotteet