Foodin - Kaakaojauhe, Luomu, Raaka, 2,5kg

49,90 €

Varastossa

Laadukas kylmäprosessoitu Criollo-kaakaojauhe.

Kuvaus

Raakakaakaojauheemme on korkealaatuista kylmäprosessoitua Criollo-lajikkeen kaakaota, joka sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa kuten kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä.

Raakakaakaon sisältämät kivennäisaineet auttavat kehoa muun muassa voiman- ja energiantuotannossa, tehostavat hapen kuljetusta elimistössä, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, tukevat veren muodostusta, vahvistavat lihastoimintaa ja auttavat kehoa energiankäytössä.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Käytä raakakaakaojauhetta esimerkiksi raakasuklaan valmistuksessa, leivonnassa, smoothieissa, kuumissa juomissa tai sekoita sellaisenaan tuomaan lisää makua sekä ravinteikkuutta päivän aterioihisi.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
2,5kg
Dominikaaninen tasavalta
Energiaa: 400 kcal Proteiinia: 24 g Rasvaa: 11.5 g Hiilihydraatteja: 52 g Kuituja: 5.1 g Magnesium 550mg Rauta 11.0mg Kalsium 105 mg Sinkki 6.9mg
Luomtuotettu raaka kaakaojauhe.

Liittyvät tuotteet