Foodin - Inka-marja, Luomu, Raaka, 5kg

160,00 €

Varastossa

Supermarja!

Kuvaus

Kuivatut, rusinamaiset inka-marjat eli ananaskirsikat tulevat Etelä-Amerikasta. Inka-marjat sisältävät merkittäviä pitoisuuksia C-vitamiinia, betakaroteenia ja ne peittoavat proteiinipitoisuudessaan (16 %) jopa goji-marjat. Inka-marjoissa on lisäksi paljon bioflavonoideja, pektiiniä, fosforia, A-, C-, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinia.

Meidän kumppanimme Perussa, tarkemmin Cajamarcassa on rakentanut keräilyaseman inka-marjoille vuorille, jonne viljelijät tuovat

Foodinin inka-marjat tulevatkin suoraan Andien vuoristoilta naposteltavaksi. Syö ihosi kauniiksi (A-vitamiini), ota kaikki energia talteen (B-vitamiini ja rauta), eli syö itsellesi parempi, hyvin voimampi olo!

Foodinin inka-marjat:
- Tukee vastustuskykyä ja pitää ihon terveenä (A-vitamiini)
- Parantaa mielialaa, auttaa polttamaan rasvaa ja kohottaa energiatasoja (B-vitamiini)
- Alentaa verenpainetta ja pitää sydämen, aivot ja lihakset terveen (kalium)
- Pitää energiat katossa ja auttaa ylläpitämään ihon ja kynsien hyvinvointia (rauta)

Inka-marjojen maku on makea ja sitrusmaisen kirpeä, kuten passionhedelmä. Ehkä juuri tämän vuoksi etenkin lapset rakastuvat usein niihin. Syö ananaskirsikoita sellaisenaan, tai lisää smoothien, salaatin tai suklaan joukkoon. Suositeltu annostus on kourallinen tai enemmän päivässä.

Inka-marjat eivät sisällä lisäaineita eivätkä muitakaan keinotekoisia ainesosia. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä.

Meidän kumppanimme Perussa, tarkemmin Cajamarcassa on rakentanut keräilyaseman inka-marjoille vuorille, jonne viljelijät tuovat sadon ja saavat reilun korvauksen viikottain (2,5 kertaa enemmän mitä he saisivat paikallisilta markkinoilta). Perhe pysyy ympäri vuoden kasassa, eikä isän tarvitse lähteä etsimään kesällä töitä rannikolta. Reilun korvauksen myötä myös yhteisö kasvaa jatkuvasti. Lapset pääsevät kouluun ja tietoisuus sekä osaaminen luomuviljelystä kehittyy säännöllisen koulutuksen myötä, jota kumppanimme tarjoaa.

Aiemmin viljelijät matkustivat useita päiviä Callaoon myymään inka-marjoja, jolloin niiden tuoreus kärsi ja isät joutuivat olemaan pitkiä aikoja poissa kotoa. Keräilyaseman myötä perhe pysyy kasassa ja voit maistaa meidän inka-marjojen tuoreuden, kun ne kuivataan heti keräilyn jälkeen.

Kuivaaminen vuorilla on myös huomattavasti ekologisempaa ja tehokkaampaa, kun alangoilla.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
5kg
Peru
Energiaa: 1532kJ/364 kcal Proteiinia: 16.8 g Hiilihydraatteja: 74.4 g Rasvaa: 0.4 g Kuitua: 14.4 g
Luomutuotettu, raaka, Inka-marja eli ananaskirsikka.