Foodin - Hampunsiemen, Luomu, Raaka, 500g

5,95 €

Varastossa

Laadukas hampunsiemen: tehokas proteiini-, ja rasvahappolisä monipuoliseen käyttöön.

Kuvaus

Hampunsiemenet ovat erittäin ravinteikkaita: niissä on paljon muun muassa proteiinia, rautaa, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja E-vitamiinia sekä tärkeitä rasvahappoja. Hampunsiemenemme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuudet ovat mahdollisimman korkeat. EU:n hyväksymät ravinnoksi tarkoitetut tai kuituhamppulajikkeet eivät sisällä huumaavia ainesosia.

Hampunsiementen kuori on kova ja melko kitkerän makuinen, mutta se suojaa herkkiä rasvahappoja valolta ja hapettumiselta. Itse siemen on melko voimakkaan, herkullisen pähkinäisen makuinen.

Käytä hampunsiemeniä leivonnassa, salaateissa tai myslissä. Voit valmistaa myös hamppumaitoa blendaamalla 1 dl hampunsiemeniä litrassa vettä, siivilöidä kuidut pois ja maustaa maidon halutessasi esimerkiksi hunajalla ja säilytä sen jälkeen jääkaapissa ja käyttä esimerkiksi pirtelön pohjana.

Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Vähähiilihydraattinen
500g
Kiina.
Energiaa 489 kcal / 2048 kJ Rasvaa 35,5g - Monityydyttymättömät 29,8g - Yksittäistyydyttymättömät 3,2g - tyydyttyneitä 2,5g Proteiinia 24,8g Hiilihydraatteja 5,4g - Josta sokereita 0g Kuituja 27,6g Kalsium 145mg Rauta 14mg Kalium 859mg Magneisum 483mg Natrium 12mg Suola 30,6mg Fosfori 1160mg Sinkki 7mg E-vitamiini: 5.0 mg
Kuorellinen luomutuotettu hampunsiemen.

Liittyvät tuotteet