Foodin - Hampunsiemen, Luomu, Raaka, 500g

5,95 €

Varastossa

Laadukas hampunsiemen: tehokas proteiini-, ja rasvahappolisä monipuoliseen käyttöön.

Kuvaus

Hampunsiemenet ovat erittäin ravinteikkaita: niissä on paljon mm. kuituja, proteiinia, antioksidantteja, mineraaleja, rautaa sekä E-vitamiinia, ja niiden 20 aminohapon koostumus on helposti sulavassa muodossa. Hampunsiemenemme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuudet ovat mahdollisimman korkeat. Hampunsiementen rasvahappokoostumus vastaa terveen ihmiskudoksen linoli (omega-6) -hapon ja linoleeni (omega-3) -hapon pitoisuuksia.

Hampunsiementen kuori on kova ja melko kitkerän makuinen, mutta se suojaa herkkiä rasvahappoja valolta ja hapettumiselta. Itse siemen on melko voimakkaan, herkullisen pähkinäisen makuinen. Käytä hampunsiemeniä leivonnassa, salaateissa, myslissä tai valmista kokonaisista hampunsiemenistä hamppumaitoa: Blendaa 1 dl hampunsiemeniä litrassa vettä. Siivilöi kuidut pois ja mausta maito halutessasi esimerkiksi hunajalla. Säilytä jääkaapissa ja käytä esimerkiksi pirtelön pohjana!

Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Vähähiilihydraattinen
500g
Kiina.
Energiaa 489 kcal / 2048 kJ Rasvaa 35,5g - Monityydyttymättömät 29,8g - Yksittäistyydyttymättömät 3,2g - tyydyttyneitä 2,5g Proteiinia 24,8g Hiilihydraatteja 5,4g - Josta sokereita 0g Kuituja 27,6g Kalsium 145mg Rauta 14mg Kalium 859mg Magneisum 483mg Natrium 12mg Suola 30,6mg Fosfori 1160mg Sinkki 7mg
Kuorellinen luomutuotettu hampunsiemen.

Liittyvät tuotteet