Foodin - Acerola-jauhe, Luomu, 90g

Special Price 16,07 €

norm. 18,90 €

Varastossa

Luonnon oma C-vitamiinipommi!

Kuvaus

Foodinin Acerola-jauhe on yksi parhaista luonnolisen c-vitamiinin lähteistä ja se on viljelty biodynaamisia viljelymenetlmiä hyödyntäen Brasilian sademetsissä. Acerola on kirsikkaa muistuttava trooppinen hedelmä, joka kasvaa Keski- ja Etelä-Amerikassa. Jotta tämä super c-vitamiininlähde tulee toimeen, vaatii se jopa yli 26 asteen vuosittaista keskilämpötilaa kasvaakseen hyvin. Se on melko happaman makuinen sen suuren C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi.

Ihmiskeho ei pysty tuottamaan itse C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä joka päivä ravinnon kautta. C-vitamiini on meille hyvin tärkeä, sillä se tehostaa raudan ja kalsiumin imeytymistä, se lisää myös kollageenin tuotantoa ja näin ollen on hyväksi iholle ja hiuksille. Se suojaa myös suonia kalkkeutumiselta ja stimuloi hormonitoimintaa.

Suomessa C-vitamiinin päivittäinen saantisuositus on 75mg, mikä tulee jo 500mg acerola-jauhetta, eli vajaasta puolikkaasta teelusikallisesta.
Acerola on paitsi erinomainen c-vitamiinin lähde, myös täynnä muita bioaktiivisia kasviyhdisteitä ja ravinteita, kuten B-vitamiineja, karoteenia ja flavonoideja.

Luomu, gluteeniton, GMO-vapaa.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Vähähiilihydraattinen
100g
Brasilia.
C-vitamiini 17000mg
Acerola-jauhe*, maltodekstriini*. *=Luomutuotettu