FitnessFirst

FitnessFirstin -tuotesarja on suoraan maahantuojan varastolta ilman kaupan välikäsiä, niinpä jokaisella on mahdollista ostaa tehtaanmyymälästä, suoraan verkosta. Uskomme, että se mitä syömme, on perusta kaikelle muulle hyvälle. Syömällä hyvin, puhtaasti ja ravitsevasti saat elämästäsi mahdollisimman paljon irti. Niinpä me teemme sen mahdolliseksi, että jokainen voi syödä hyvin ostamalla luomutuotteita luomutuotteiden tehtaanmyymälästä verkossa.

FitnessFirst -tuotesarja on gluteeniton, GMO-vapaa, lisäaineeton, säilöntäaineeton ja aina luomua, jos mahdollista, parhaassa tapauksessa villiä. Pakkaamme tuotteet ekologisesti isompiin pakkauksiin säästääksemme luontoa.

Teemme yhteistyötä viljelijäyhteisöjen sekä alalla pitkään toimineiden tuottajien ja toimittajien kanssa, ketkä pystyvät toimittamaan meille meidän laatuvaatimustemme täyttäviä raaka-aineita.

Tuotevalikoimassamme on niin luomusertifioituja superfoodeja, pähkinöitä ja siemeniä, gluteenittomia viljoja sekä ruokaöljyjä ja puhtaita ravintolisiä.

Etsimme jatkuvasti uusia, laadukkaita tuotteita valikoimaamme.