FitnessFirst - Valkoinen basmatiriisi, Luomu, 800g

Special Price 4,91 €

norm. 5,45 €

Varastossa

Helppo ja herkullinen basmatiriisi.

Kuvaus

FitnessFirstin valkoinen basmatiriisi tulee Himalajan kupeesta, jossa sitä viljellään pienten, vähäosaisten osuuskuntien toimesta ja he ovat tunnettuja korkealaatuisesta riisistään.

Sana ”basmati” on hindiä ja tarkoittaa ”täynnä tuoksua”. Ehkä basmatiriisiä kutsutaankin juuri siksi riisien kuninkaaksi Intiassa, josta tämäkin riisi on peräisin. Nämä pitkät ja ohuet riisinjyvät, joiden tuoksu on suloinen ja maku hienostunut, ansaitsevatkin kaiken mahdollisen kunnian.

Basmatiriisin käyttö on helppoa:
Huuhtele 1 dl riisiä kylmässä vedessä. Laita kattilaan riisi ja 2 dl kylmää vettä. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Peitä kattila tiiviillä kannella ja laske lämpöä niin, että riisi kiehuu miedoimmalla mahdollisella lämmöllä. Kun riisi on kiehunut noin 15 minuuttia, laita levy pois päältä ja anna riisin vetäytyä kannen alla vielä 5 minuuttia.

Luomu, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Sokeriton
800g
Pakistan.
Ravintosisältö / 100 g Energiaa, 1510 kJ / 360 kcal Proteiinia, 7,4 g Hiilihydraatteja, 80 g - josta sokeria, 1 g Rasvaa, 0,5 g - josta tyydyttyneitä rasvahappoja, 0 g Ravintokuitua, 1,3 g Natriumia, 0 g
Luomulaatuinen valkoinen basmatiriisi.