FitnessFirst - L-glutamiini, 250g

Special Price 6,80 €

norm. 8,50 €

Varastossa

L-glutamiini tukemaan proteiinisynteesiä ja kudosten rakentamista.

Kuvaus

L-glutamiini on kasvuhormonin vapautumista edistävä kehon yleisin aminohappo: yli 61% lihasmassasta on glutamiinia. Glutamiini sisältää 19% typpeä, ja se onkin ensisijainen lihassolujen typen lähde. L-glutamiinia löytyy proteiinipitoisista ruoista, kuten kalasta, pavuista sekä lihasta. Kasvuhormonin lisäksi glutamiinin on todettu parantavan immuunikykyä sekä vähentävän tulehdusriskiä. L-glutamiini on tarpeellista ohutsuolelle sekä typpitasapainolle.

Raskastehoinen urheilusuoritus vähentää kehon glutamiinivarastoja, mikä vähentää voimaa, kestävyyttä sekä palautumista. Proteiinisynteesissä oleellisen L-glutamiinin palautuminen normaalille tasolle saattaa kestää jopa 6 päivää. L-glutamiini säätelee kasvuhormonin vapautumista treenin aikana, ja lisäravinteena käytetty L-glutamiini vähentää lihasten rikkoutumista ja parantaa proteiiniaineenvaihduntaa.

Saat parhaat tulokset nauttimalla 2-5 grammaa L-glutamiinia säännöllisesti aamulla tyhjään vatsaan sekä ennen ja jälkeen treenin. Voit sekoittaa L-glutamiinijauhetta veteen, urheilujuomaan tai pirtelöön.

Tuote on ravinnelisä eikä korvaa monipuolista ruokavaliota. Ravinnelisiä ei suositella alle 18-vuotiaille. Ei lasten ulottuville.

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
250g
Kiina.
L-glutamiinijauhe.

Liittyvät tuotteet