Eye Q Chews - Omegaöljy, 180 pureskeltavaa kapselia

39,90 €

Ei varastossa

Laadukas, pureskeltava kalaöljykapseli, tasapainoinen rasvahapposuhde.

Kuvaus

Eye q on patentoitu kala- ja jättihelokkiöljyseos, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa 9:3:1 suhteessa. Eye q on runsaasti tutkittu, puhdas ja luonnollinen kalaöljy.

Eye q:n sisältämä kalaöljy on luonnollista ja puhdasta. EPA-pitoisuus on suurin, mitä luontaisessa kalaöljyssä voi olla. Tuote valmistetaan pienikokoisista kaloista, jotka pyydystetään eteläiseltä Tyyneltä valtamereltä vesien ollessa puhtaimmillaan. Näin saadaan varmistettua, että tuote on mahdollisimman puhdasta. HUOM: eye q:n valmistukseen käytetyt kalat ovat kotoisin erittäin puhtaista vesistä. Lisäksi tuote on puristettu kalojen lihasta, ei sisäelimistä. Näin ollen Eye q ei sisällä raskasmetalleja, ympäristömyrkkyjä eikä A-vitamiinia. Eye q:n kalaöljyä ei ole myöskään tiivistetty tai muuten kemiallisesti käsitelty.

Eye q ei sisällä keinotekoisia väri-, makeutus ja säilöntäaineita eikä lisättyjä vitamiineja. Sen rasvahapot ovat elimistölle helppokäyttöisessä triglyseridimuodossa. Tuotteen gammalinoleenihappoa (GLA) on peräisin jättihelokinsiemenöljystä.

Pureskeltavat kapselit sopivat kaikille 3-vuotiaasta ylöspäin. Neuvottele tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa, mikäli olet raskaana tai jos sinulla on jokin lääkitys tai sairaus.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
180 kapselia
Sveitsi
Ravintosisältö / 100g: Energiaa 739 kcal, Proteiinia 7,9g, Hiilihydraatteja 14,7g, Rasvaa 72g. 2-6 kapselin päiväannoksessa omega-3 kalaöljy 800-2400 mg EPA 186-558 mg DHA 58-174 mg omega-6 helokkiöljy 200-600 mg GLA 20-60 mg E-vitamiini soijasta (säilöntäaineena) 3,6-10,8 mg
Kalaöljy, jättihelokin siemenöljy, kapselin kuori (liivate, kosteudensäilyttäjä glyseroli, puhdistettu vesi, makeutusaine: ksylitoli, mansikka-aromi, täyteaine selluloosajauhe), E-vitamiini (d-alfatokoferoli GMO-vapaasta soijasta).

Liittyvät tuotteet