Puhdas+

Extra vahva maitohappobakteeri, 300 miljardia

34,09 €

Ei varastossa

Kuvaus

Puhdas+ Extra Vahva Maitohappobakteerivalmiste sisältää runsaan määrän maitohappobakteereja ja se sopii tehokuuriksi.

Tuotteeseen on valittu tehokas kombinaatio tutkituimpia maitohappobakteereja; Bifidobakterium lactis 220 miljardia elävää bakteeria, Lactobacillus rhamnosus 50 miljardia elävää bakteeria, Lactobacillus casei 20 miljardia elävää bakteeria, Lactobacillus reuteri 10 miljardia elävää bakteeria.

Tuote on valmistettu Suomessa ja on täysin lisäaineeton. Se sisältää ainoastaan maitohappobakteereja ja riisijauhoa, joten mikään ylimääräinen ei pääse häiritsemään vatsan ja suoliston tasapainoa.
Tuote ei myöskään sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa tai allergeeneja. Tuote sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Annostus: Aikuisille 1 annospussi vuorokaudessa. Sekoita pussin sisältö veteen tai esim. mehuun tai jugurttiin. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Tuotteen käytön aloittamisen yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta. Tämä on normaalia ja helpottaa muutaman päivän kuluessa.

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna./ Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Lisätietoa

Puhdas+
0 kg
Maitohappobakteeeriseos, riisijauho. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä. / Mjölksyrabakterieblandning, rismjöl. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel. Kosttillskott