Bioteekki

SUPER Magnesium, 100 + 20 tabl

16,95 €

Ei varastossa

Hyvin imeytyvä magnesium!

Kuvaus

ERINOMAISESTI IMEYTYVÄ JA VAHVA MAGNESIUMVALMISTE

Super Magnesium -tableteissa magnesium saadaan kahdesta aminohappokelaatista: magnesiumtauraatista ja magnesiumbisglysinaatista. Näissä muodoissa magnesium on heti imeytymiskelpoisessa muodossa ja siksi magnesium imeytyy nopeasti ja tehokkaasti. Magnesiumtauraatin tauriinia käytetään myös sellaisenaan esim. joissakin urheiluvalmisteissa. Magnesium on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, ja sitä tarvitaan yli 300 aineenvaihdunnalliseen reaktioon kehossa. Magnesiumin tunnetuimpia vaikutuksia on lihasten, luuston ja hermoston toiminnan edistäminen sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentäminen

Magnesiumin terveysväittämiä:
• Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
• Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja
• Magnesium edistää normaalia proteiinisynteesiä
• Magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa
• Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa
• Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
• Magnesium edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina
• Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa

Parhaita magnesiumin lähteitä ruokavaliossa ovat voimakkaan vihreät kasvikset, täysjyvävilja sekä siemenet ja pähkinät.

Suositeltu annostus: 2–3 tablettia päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Tabletit nautitaan illalla tai urheilusuorituksen jälkeen.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Varovaisesti munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
Suomi
4 tablettia/4 tableter: Magnesium: 400 mg (107 %*) * osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta./av rekommenderad dalig dose
Magnesiumbisglysinaatti, magnesiumtauraatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa polydekstroosi), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat piioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), keskipitkät rasvahapot (kookoksesta) / Magnesiumbisglycinat, magnesiumtaurat, fyllmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat, hydroxipropylcellulosa polydextros), antiklumpmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), medium fettsyror (från kokosnöt)