Kombucha, Villivadelma, 350ml

4,50 €

Ei varastossa

Kuvaus

Villivadelma kombuchamme on kuin leppeä kesäpäivä lasissa! Makean vadelman kaverina on aavistus inkivääriä ja sitruunaa tuomassa upeaa harmoniaa.

The Good Guys kombuchat valmistetaan Pirkkalassa parhaista teelaaduista ja raaka-aineista. Luomu-kombucha on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei kiehuteta hengiltä pastöroimalla. Juomassa voi esiintyä kombucha-kasvustoa, mikä on merkki tuotteen korkeasta laadusta. Kombucha-kasvuston nauttiminen on täysin turvallista.

Säilytä kombucha aina kylmässä. Huoneenlämmössä kombuchan hiivat ja bakteerit saattavat jatkaa käymisprosessia ja pian käsissäsi saattaa olla pullo erittäin kuohuvaa kombuchaa.

The Good Guys kombuchasta et löydä lisä-, väri-, tai säilöntäaineita. Näin saadaan valmistettua mahdollisimman luonnollista kombuchaa. Elämä on uniikkia ja se pätee myös kombuchaan. Kahta identtistä kombuchaerää ei ole olemassa, joten makuvivahteet ja happoisuus voivat vaihdella erästä toiseen.

Lisätietoa

0 kg
Energia / Energi 748kj / 19 kcal. Rasva / Fett <0.1g, josta tyydyttynyttä / varav mättade <0.1g. Hiilihydraatit / Kolhydrater 4,7g, josta sokereita / varav sockerarter 4,7g. Proteiini / Protein 0g. Suola / Salt 0g.
Kombucha (suodatettu vesi, ruokosokeri*, vihreä tee *, musta tee*, kombucha-kasvusto*), vadelma*, inkivääri*, sitruunamehu*, hiilidioksidi. / Kombucha (filtrerat vatten, socker*, grönt te*, svart te*, kombuchakultur*), hallon*, ingefära*, citronsaft*, kolsyra. * luomua / *ekologisk ingrediens