James White

Zinger, ekstrainkivääri, 70 ml

1,49 €

Ei varastossa

Erittäin vahva inkiväärinen terveysshotti!

Kuvaus

Ekstrainkivääri Zinger on runsaan inkiväärinen shotti, joka saa kropan heräämään ja vastustuskyvyn vahvistumaan! Erinomainen shotti terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon sekä flunssan karkottamiseen.

James Whiten Zinger Extra Hot Ginger on pirteä terveysshotti! Inkivääri on todellinen terveysrohdos ja sillä onkin tutkitusti paljon terveyteen positiivisesti vaikuttavia ominaisuuksia:

* Inkiväärin on tutkimuksissa todettu voivan vähentää tulehdusta ja infektioiden määrää.

* Inkivääri auttaa tukemaan vastustuskykyä selättämään esimerkiksi flunssaviruksia.

* Inkiväärin on todettu vaikuttava positiivisesti pahoinvointiin, helpottaen sen oireilua.

* Inkiväärillä on huomattu olevan tehoa nivelkipuihin. Vaikutus perustuu inkiväärin tuledusta lievittäviin ominaisuuksiin.

* Inkivääri sopii myös mainiosti fyysisen suorituksen jälkeisen palautumisen tueksi, sillä se voi auttaa lievittämään lihaskipuja. Vaikutus perustuu inkiväärin tuledusta lievittäviin ominaisuuksiin.

Lisätietoa

James White
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
0 kg
Iso-Britannia/Storbritannien
per 100ml: Energia/Energi: 170kJ / 40kcal Rasva/Fett: 0g -josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0g Hiilihydraatit/Kolhydrater: 8,9g -joista sokereita/varav sockerarter: 6.8g Proteiini/Protein: 0.6g Suola/Salt: 0g
Omenamehu* 59,5 %, inkiväärimehu* 40 %, chiliaromi* 0,5 %, askorbiinihappo/Äpplejuice* 59,5%, ingefärajuice* 40%, chiliaromer* 0,5%, askorbinsyra *luomu/ekologisk

Liittyvät tuotteet