Ecodoo

Desinfioiva pesuaine, 500ml

15,95 €

Varastossa

Kuvaus

Ecodoon desinfioiva ja raikastava puhdistusaine "Summer in Provence" tuhoaa tehokkaasti bakteereja, mikrobeja, viruksia ja hometta jättäen miellyttävän raikkauden ja puhtauden puhdistettavalle pinnalle. Uusi tehokkaampi ja tiivistetty koostumus. Sopii myös poistamaan epämiellyttäviä hajuja esimerkiksi kylpyhuoneessa, asuntoautossa, varastotiloissa ja toimii hyvin vaikkapa roska-astioiden, altaiden sekä pyykinsäilytysastioiden raikastamiseen ja puhdistamiseen.

Tiivistetyn koostumuksen takia: laimenna ennen käyttöä pakkauksen ohjeen mukaan.

Ecodoo puhdistusaine sopii erinomaisesti kaikille vesipesun kestäville kodin pinnoille (lattiat, wc, kylpyhuone, keittiö) mutta esimerkiksi myös pyykinpesuaineen joukossa vaikkapa kestovaipoille. Ehdoton tuote, kun perheessä jyllää vaikkapa vatsatauti tai flunssa, sillä tällä tuotteella puhdistat myös ovenkahvat, hanat ja tasot. Tuote sopii myös tunkkaisen ja pahanhajuisen pyykin sekä viemäreiden raikastamiseen – vain pieni tippa tuotetta normaalin pesuaineen joukkoon ja tekstiilit ovat raikkaantuoksuisia.

Jättää raikkaan tuoksun kotiin – tuoksu peräisin aidoista luomulaatuisista eteerisistä öljyistä.

Keskeiset ominaisuudet:

Biohajoava
Vegaaninen
Pakkauskoko 500 ml


KÄYTTÖ: Ravista ennen käyttöä. Lattioille ja pinnoille: 2 pientä kaatoa pesuainetta litraan vettä. Anna vaikuttaa 5 minuuttia pinnalla ja huuhtele. Pyykissä: lisää pesuainekaukaloon tai pesupalloon 2 pientä kaatoa desifiointiainetta per pesukerta + annostele pesuaine normaalisti. Hajunpoistossa ja esimerkiksi roska-astioiden pesussa tee liuos laimentamalla 30 ml pesuainetta 1 litraan vettä. Keittiölaitteille ja ruoanlaittovälineille: puoli korkillista 2 litraan vettä. Pesun jälkeen huuhtele pinta huolellisesti.

PAKKAUS: Kierrätettävä muovipakkaus.

Varoitukset: Pidä poissa lasten ulottuvilta. Roiskeet silmistä huuhdeltava puhtaalla vedellä. Jos ainetta on nielty tulee hakeutua lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pullo.

Lisätietoa

Ecodoo
0 kg
INCI/AINESOSAT: 30 % vettä/vatten, 5 % anionisia pinta-aktiivisia aineita / anjoniska tensider, ionittomia pinta-aktiivisia aineita/nonjonista tensider. amfoorisia pinta-aktiivisa aineita/amforiska tensider (pinta-aktiiviset aineet kookosperäisiä/surfaktanter tillverkad av kokos), seos eteerisiä öljyjä/blandning av eteriska oljor (laventeli/lavendel, appelsini/appelsin, neilikka/nejlika, rosmariini/rosmarin - sisältää luontaisesti/innehåller citral, eugenol, linalol, Benzalkonium Chloride