Solgar

D3-vitamiini, nestemäinen, 59ml

19,95 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

Tukee vastustuskykyä!

Kuvaus

* Tukee vastustuskykyä
* Tukee hampaiden ja luiden pysymistä normaalina
* Vahva ja helposti nautittava nestemäinen D3-vitamiini
* Appelsiininmakuinen
* Sopii kasvissyöjille, Kosher, gluteeniton, maidoton

Solgar® Nestemäinen D3-vitamiini 2500 IU (62.5 µg) on korkealaatuinen ja vahva D3-vitamiini helposti hyväksikäytettävässä nestemäisessä muodossa.

Aurinkovitamiinina tunnetun D3-vitamiinin terveyshyödyt ovat laajasti tunnetut ja dokumentoidut aina vastustuskyvyn tukemisesta hampaiden ja luuston normaaliin rakentumiseen asti. D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota esiintyy mm. D2- ja D3-muotoisina ja joka varastoituu elimistöön. Useimmiten eläinperäinen D3-vitamiini tunnetaan myös kolekalsiferoli-nimellä. D3-vitamiinia löytyy luontaisesti rasvaisista kaloista, kalanmaksaöljystä, maksasta, kananmunista ja voista. Iho muodostaa luonnostaan D-vitamiinia auringon UVB-säteilyn johdosta. D-vitamiinin saanti ravintolisästä on tärkeää erityisesti talvikuukausina loka-huhtikuun välisenä aikana, kun auringonvaloa on saatavilla normaalia vähemmän.

Nestemäinen D3-vitamiini on helppo, appelsiinin makuinen ja helposti imeytyvä ja sopii erityisesti niille, joilla imeytyminen suolistosta on heikentynyt tai niille joilla on hankaluuksia niellä kapseleita. Appelsiinin maku on miellyttävä myös lapsille ja pipetillä voit annostella myös pienempiä annoksia tarpeen mukaan.

Solgar® Nestemäinen D3-vitamiini annostus on 1/2 pipetillistä (62.5 µg) sellaisenaan tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan.

D-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät:
* edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä
* edistää veren normaalia kalsiumtasoa
* edistää luiden pysymistä normaaleina
* edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
* edistää hampaiden pysymistä normaaleina
* edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
* osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Lisätietoa

Solgar
0 kg
Aktiiviset ainesosat 16 tippaa (0,5 ml): D3-vitamiini (kolekalsiferoli, lampaan lanoliinista) 62,5 ug, 1250* * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Muut ainesosat: Auringonkukkaöljy, luonnollinen appelsiiniaromi. Yksi tippa sisältää 4 mikrogrammaa D3-vitamiinia.