Solgar

D3-vitamiini, 25ug,180tabl

14,95 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

D3-vitamiini kasvissyöjille!

Kuvaus

* Tukee hampaiden ja luiden pysymistä normaalina
* Tukee kalsiumin imeytymistä
* Tukee lihaksiston kuntoa ja immuniteettia
* Sopii kasvissyöjille
* Kosher, gluteeniton, maidoton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, hiivaton, vehnätön, soijaton

Korkealaatuinen, vahva D-vitamiini 25 µg (1000 IU) lampaan lanoliinista.

Aurinkovitamiinina tunnetun D3-vitamiinin terveyshyödyt ovat laajasti tunnetut ja dokumentoidut aina vastustuskyvyn tukemisesta hampaiden ja luuston normaaliin rakentumiseen asti. D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota esiintyy mm. D2- ja D3-muotoisina ja joka varastoituu elimistöön. Useimmiten eläinperäinen D3-vitamiini tunnetaan myös kolekalsiferoli-nimellä. D3-vitamiinia löytyy luontaisesti rasvaisista kaloista, kalanmaksaöljystä, maksasta, kananmunista ja voista. Iho muodostaa luonnostaan D-vitamiinia auringon UVB-säteilyn johdosta. D-vitamiinin saanti ravintolisästä on tärkeää erityisesti talvikuukausina loka-huhtikuun välisenä aikana, kun auringonvaloa on saatavilla normaalia vähemmän.

Solgar® D3-vitamiini 25 µg tarjoaa päivittäisen tuen D-vitamiinitasojen ylläpitoon myös kasvissyöjille. Tuotteen kolekalsiferoli on peräisin lampaan villan lanoliinista, joka sisältää luontaisesti D-vitamiinia.

Solgar® D3-vitamiini 25 µg annostus on 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

D-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät:
* edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä
* edistää veren normaalia kalsiumtasoa
* edistää luiden pysymistä normaaleina
* edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
* edistää hampaiden pysymistä normaaleina
* edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
* osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Lisätietoa

Solgar
0 kg
Aktiiviset ainesosat (1 tabletti): D3-vitamiini (kolekalsiferoli, lampaan lanoliinista) 25 ug, 500* * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Muut ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, maltodekstriini, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), väri (riboflaviini).