Cultivators

Cultivator's kasviväri, Light Brown, luomu 100 g

Special Price 11,90 €

norm. 14,90 €

Vain 1 jäljellä

Varastossa

100% luomusertifioitu hiusväri

Kuvaus

ORGANIC HERBAL HAIR COLORS –KASVIVÄRIT HIUKSILLE: 100 % luomusertifioidut hiusvärit kasveista.

Cultivator's Light Brown on vaalea, lämmin ruskean sävy. Upea ja eloisa vaaleanruskea sävy tuo hiustesi luonnolliset vivahteet esiin. Vahvistaa hiusten rakennetta ja luo sädehtivän kiillon.

Cultivator’s hiusvärit tekevät hiuksistasi vahvat ja kiiltävät. Luomukasveihin perustuvat intensiiviset värit ovat helppoja käyttää ja takaavat luonnollisen lopputuloksen. Jokainen sävyseossisältää aloe veraa, joka hoitaa hiuksia ja jättää ne pehmeän ja paksun tuntuisiksi.

Cultivator’s hiusvärit ovat hiusta ravitsevia, turvallisia puolikestovärejä. Värivahvistaa hiuksen rakennetta, lisää kiiltoa ja lähtee asteittain pesujen myötä. Kasvipigmentit toimivat yhdessä hiuksen oman pigmentin kanssa, joten lopulliseenvärjäystulokseen vaikuttaa hiusten nykyinen väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika ja lämpötila. Tee aina suortuvatesti ennen värin levittämistä kaikkiallehiuksiin -näin varmistat haluamasi lopputuloksen.

- 100% sertifioituja luomuvalmistusaineita omilta valvotuilta viljelmiltä.
- Tuotteissa ei ole käytetty eivätkä ne sisällä: synteettisiä kemikaaleja, peroksideja, ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja, tai GMO –ainesosia.
- Tuotteita ei ole testattu elämillä, eivätkä sisällä synteettisiä ainesosia.
- Tuotteet on testattu dermatologisesti Euroopassa,
- 100% luonnollinen tuote.
- Tuote on valmistettu ja pakattu ympäristöä suojellen ja kestävää kehitystä noudattaen kierrättämällä, säästäen maaperää ja vettä, sekä käyttämällä aurinkoenergiaa ja sen hiilijalanjälki on 0.

Pakkaus sisältää 4 värijauhepussia, värjäysmyssyn ja -hansikkaat. Lyhyet hiukset: 1 pussi, puolipitkät hiukset: 2 pussia, pitkät hiukset: 3 pussia, erittäin pitkät hiukset: 4 pussia.

Käyttö: Lisää värijauhe lämpimään veteen ja sekoita tasaiseksi, kermaiseksi massaksi. Levitä puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin aloittaen tyvestä ja anna vaikuttaa 30-90 minuuttia värjäysmyssyn alla. Pidempi vaikutusaika tekee lopputuloksesta intensiivisemmän. Huuhtele lopuksi huolellisesti pelkällä vedellä. Väri kehittyy vielä 48 h, jonka aikana shampoopesua ei suositella

Lisätietoa

Cultivators
100g
Cassia auriculata (Cassia) Powder* Lawsonia inermis (Henna) Powder* Indigofera tinctoria (Indigo) Powder* Emblica officinalis (Amla) Powder* Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Powder* Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Powder* Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder* Curcuma longa (Turmeric) Powder* Matricaria chamomilla (Chamomile) Powder* *Ingredients from organic farming