Madara

Cleansing Milk – Hellävarainen puhdistusmaito 200ml

18,95 €

Varastossa

Rahoittavaa jasmiinia sisältävä samettinen puhdistusmaito poistaa meikin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Kuvaus

Mádara Cleansing Milk auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa puhdistaen ja rauhoittaen herkän, kuivan ja aikuisen ihon. Iho tuntuu pehmeältä, joustavalta ja puhtaalta. Puhdistusmaito soveltuu käytettäväksi varsinkin talvella, jolloin iho usein kärsii kosteuden puutteesta.


Cleansing Milk sisältää täydellisen kukkakombon hellää kehäkukkaa, lehmuksenkukkaa sekä kamomillaa. Niillä on tulehduksia ja muita ärsytystiloja hoitavia antiseptisiä ominaisuuksia, ne uudistavat ihoa ja kosteuttavat sen pehmeäksi.


Pehmeä maito puhdistaa ihon hellästi, poistaen myös meikin. Hellävaraisen koostumuksen vuoksi maito soveltuu myös hyvin silmämeikin puhdistukseen.


Suosittelemme kasvojen puhdistuksen jälkeen aina kasvovettä. Ihon puhdistaminen on yksi kauniin ihon perusrutiineista, mutta puhdistaminen ei yksin riitä täydelliseen ihonhoitoon. Kasvoveden käyttö puhdistuksen jälkeen tasapainottaa ihon pH:n luonnolliselle tasolle ja näin edistää ihon hyvinvointia ja optimaalista mikrobitasapainoa. Se edesauttaa myös hoitotuotteiden ja voiteiden tehokkaampaa imeytymistä.


* Pumppu annostelee tuotetta kätevästi ja hygieenisesti.
* Tuote puhdistaa tehokkaasti, mutta on rahoittavampi ja koostumukseltaan kermaisempi, kuin Purifying Foam -puhdistusvaahto.
* Mieto jasmiini tuoksu.
* Dermatologisesti testattu.


Aktiiviraaka-aineet: 


* Kehäkukkauute valmistetaan Calendula officinalis -kasvin kukista. Sillä on antiseptisia ominaisuuksia ja sillä hoidaan useita erilaisia iho-ongelmia. Kehäkukka tuhoaa vapaita radikaaleja ja toimii luontaisena UV-filtterinä.


* Kamomillauute saadaan Chamomilla recutita -kasvin kukista uuttamalla. Kamomillauute kosteuttaa, pehmentää ja puhdistaa ihoa. Sillä on tulehduksen ja ärsytyksen vastaisia sekä rauhoittavia ja uudistavia vaikutuksia ihoon.


* Lehmuksenkukkauute saadaan Tilia cordata puun kukista. Lehmuksenkukkauute on luontainen antioksidantti ja kosteuttaja. Sitoo kosteutta ja pehmentää iho. Neutraloi vapaita radikaaleja.


* Kaura on kosteuttava, ärsytyksiä vähentävä, tulehduksenvastainen ja ihon ikääntymistä hidastava.


* Piharatamouutetta saadaan Plantago major -kasvin lehdistä. Se aktivoi vahingoittuneiden ihosolujen uusiutumista. Stimuloimalla kollageenisynteesiä se parantaa ihon elastisuutta ja auttaa kiinteyttämään ihokudosta. Auttaa eliminoimaan kuona-aineita kudoksesta. Tuo iholle kosteuttavan suojakerroksen


Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: kaikilel ihotyypeille, kuiva, herkkä, aikuinen, pintakuiva.

Vegaani. Pähkinätön. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.

Lisätietoa

Madara
200 ml
Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Alcohol, Isoamyl Laurate, Sucrose Distearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) fruit*, Glycerin***, Sucrose Stearate, Aroma, Stearic Acid, Palmitic Acid, Xanthan Gum, Cellulose, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract*, Tilia Cordata (Linden) Flower Extract*, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract*, Plantago Major (Plantain) Leaf Extract*, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract*, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Sodium Phytate, Lactic Acid, Citronellol**, Geraniol**, Bezyl Salicylate**, Eugenol**, *luomuviljelty, **valmistuksessa käytetty luomu raaka-aineita, 100% luonnon raaka-aineita, 17% luomu raaka-aineita