FitnessFirst

Cashewpähkinä, luomu, 1 kg

Special Price 15,95 €

norm. 24,90 €

Varastossa

Herkullinen, luomutuotettu cashewpähkinä.

Kuvaus

ROUSKUVA CASHEWPÄHKINÄ ON SUOSITTU HERKKU!


Rapsakaksi paahdettu cashewpähkinä on maultaan miedon pehmeä ja kermainen, minkä vuoksi se onkin yksi suosituimmista pähkinöistä! Makunsa ja koostumuksensa vuoksi cashew on hyvin monipuolinen raaka-aine ruoanlaitossa ja leivonnassa. Cashewpähkinä onkin olennainen osa itämaista ruokakulttuuria ja se kuuluu myös raakaruokailijoiden ruokakaapin perusvalikoimaan.


Cashew ei ole pelkästään herkullinen, vaan sisältää myös tärkeitä ravinteita kuten kaliumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja fosforia. Näillä ravinteilla on paljon terveydellemme hyödyllisiä vaikutuksia, kuten:


- Magnesium ja rauta edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa


- Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa


- Rauta ja sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa, ja magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja


- Kalium & magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa


- Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa


- Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta 


CASHEWPÄHKINÖIDEN KÄYTTÖ & LIOTUS


Suosittelemme liottamaan cashewpähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan, mielellään jopa kahdeksan, ennen niiden käyttöä. Liotuksen ansioista pähkinöiden maku paranee ja koostumus pehmentyy, sekä niiden sulavuus paranee. Näin myös herkkävatsaisemmatkin voivat nauttia huolettomammin herkullisista pähkinöistä!


Tutustu myös pähkinävalikoimaamme>>


Kermaisen ja pehmeän makunsa vuoksi cashewpähkinät sopivat erinomaisesti sekä ruoanlaittoon että leivontaan. Itämaisessa ruokakulttuurissa cashewt ovat jo vuosisatojen ajan löytäneet tiensä erilaisiin patoihin, keittoihin ja kastikkeisiin. Ravinteikkaassa raakaleivonnassa cashewsta voi puolestaan valmistaa täyteläisen kerman, jota voi käyttää muun muassa raakakakkujen täytteenä, leivosten kuorrutteena tai terveellisen jäätelön valmistukseen. Voit valmistaa cashewsta myös herkullisen, vegaanisen tuorejuuston!


Sellaisenaan rouhittuina cashewpähkinät sopivat erinomaisesti tuomaan rapeaa purutuntumaa salaatteihin, mysleihin, jogurttiin, puuroon ja myös raakasuklaaseen! Sellaisenaan ne sopivat surautettavaksi smoothien joukkoon, naposteltavaksi ja osaksi erilaisia evässekoituksia.


Tutustu myös rouhittuun Leivonta cashewpähkinäämme!


FITNESSFIRST-TUOTEPERHE 


FitnessFirst -tuoteperhe koostuu laadukkaista, pääosin luomulaatuisista tuotteista. Koko tuoteperhe käy läpi tarkan laadunvalvonnan. Tarkka laadunvalvontamme varmistaa, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita ole käytetty viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.


Tutustu koko FitnessFirst -tuotesarjaan >>

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Sokeriton
1 kg
Intia
Energia/Energi:2403kJ/574kcal Rasva/Fett:46,4 g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett:7,8g Hiilihydraatit/Kolhydrater:19g -joista sokereita/varav sockerarterr:4,6g Proteiini/Proteind:20g Suola/Salt:0,25g Kaliumia, Kalium: 565mg, 28%* Magnesium, magnesium 260mg, 69%* Rautaa, Järn: 6mg, 43%* Fosforia, Fosfor: 490mg, 70%* Sinkkiä, Zink: 5,6mg, 56%*
Cashewpähkinä/Cashewnöt