Green Pasture

Blue Ice Fermented Cod Liver Oil, Turskanmaksaöljy, 120 kapselia

43,50 €

Ei varastossa

Fermentoitu, kylmäprosessoitu kalanmaksaöljykapseli.

Kuvaus

Blue Ice Fermentoitu kalanmaksaöljy on Green Pasturesin on erittäin laadukas, hyvin hellävaraisesti kylmäprosessoitu kalanmaksaöljy, minkä vuoksi se on ainutlaatuinen. Blue Ice Fermentoitu kalanmaksaöljy ei sisällä lisättyjä antioksidantteja, vitamiineja tai aromeja - tuote on vain 100% puhdas, raaka ja fermentoitu kalanmaksaöljy.

Blue Ice Fermentoitu kalanmaksaöljy on ravinteikkain ja puhtain kalanmaksaöljy markkinoilla! Se tuotetaan omalla öljyn uuttomenetelmällä, jonka jälkeen se testataan puhtaan öljyn kansainvälisten vaatimusten täyttyminen. Fermentoitu kalanmaksaöljy sulaa huomattavasti helpommin kuin tavanomainen kalanmaksaöljy, jonka vuoksi elimistö pystyy hyödyntämään huomattavasti paremmin sen ravinteet. Päivittäinen 2 ml riittää hyvin Blue Ice kalanmaksaöljyn annokseksi.

Kylmäprosessoitu fermentoitu kalanmaksaöljy sisältää 2,5 kertaa enemmän A- ja D-vitamiinia kuin vastaavat eikä sitä ole prosessoitu
korkeissa lämpötiloissa, jolloin arvokkaat entsyymit, vitamiinit ja muut ravinteet ovat säilyneet kehon käytettäväksi.

120 kapselia. Annos on 2 kapselia, yksi kapseli sisältää 500 mg kalaöljyä.

Green Pasturen fermentoitua kalaöljyä ei ole standardisoitu, joten sen öljypitoisuudet vaihtelevat, täältä saa aina ajankohtaiset lukemat: http://www.greenpasture.org/public/Products/TestData/index.cfm

Gluteeniton, maidoton, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Green Pasture
0 kg
Fermentoitu kalanmaksaöljy, valkaisematon mehiläisvaha, kasviselluloosa (kapseli) /Fermenterad fiskleverolja, oblekt bivax, vegetabilisk cellulosa (kapsel)