Green Pasture

Blue Ice Fermented Cod Liver Oil, Turskanmaksaöljy, Appelsiini, 237ml

Special Price 42,46 €

norm. 49,95 €

Varastossa

Fermentoidut, kylmäprosessoitu appelsiinilla maustettu kalanmaksaöljy.

Kuvaus

Blue Ice Fermentoitu kalanmaksaöljy on Green Pasturesin on erittäin laadukas, hyvin hellävaraisesti kylmäprosessoitu kalanmaksaöljy, minkä vuoksi se on ainutlaatuinen. Blue Ice Fermentoitu kalanmaksaöljy ei sisällä lisättyjä antioksidantteja tai vitamiineja - tuote on vain 100% puhdas, raaka ja fermentoitu kalanmaksaöljy sekä luomulaatuinen appelsiini-, ja sitruunaöljy.

Blue Ice Fermentoitu kalanmaksaöljy tuotetaan omalla öljyn uuttomenetelmällä, jonka jälkeen se testataan puhtaan öljyn kansainvälisten vaatimusten täyttyminen. Fermentoitu kalanmaksaöljy sulaa huomattavasti helpommin kuin tavanomainen kalanmaksaöljy, jonka vuoksi elimistö pystyy hyödyntämään huomattavasti paremmin sen ravinteet. Päivittäinen 2 ml riittää hyvin Blue Ice kalanmaksaöljyn annokseksi.

Kylmäprosessoitu fermentoitu kalanmaksaöljy sisältää 2,5 kertaa enemmän A- ja D-vitamiinia kuin vastaavat eikä sitä ole prosessoitu korkeissa lämpötiloissa, jolloin arvokkaat entsyymit, vitamiinit ja muut ravinteet ovat säilyneet kehon käytettäväksi.

Green Pasturen fermentoitua kalaöljyä ei ole standardisoitu, joten sen öljypitoisuudet vaihtelevat, täältä saa aina ajankohtaiset lukemat: http://www.greenpasture.org/public/Products/TestData/index.cfm

120 kapselia. Annos on 2 kapselia, yksi kapseli sisältää 500 mg kalaöljyä.

Gluteeniton, maidoton, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Green Pasture
0 kg
Fermentoitu kalanmaksaöljy, luomu appelsiiniöljy, luomu sitruunaöljy. / Fermenterad fiskleverolja, organisk orangeolja, organisk citronolja