HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - NOPEA TOIMITUS - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Vältä jouluähky

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Pyhien ajan pöydät notkuvat toinen toistaan herkullisempia jouluherkkuja ja jouluähkyn vaara on yllätyksellisen korkealla.. Varautumalla etukäteen voitkin nauttia joulusta ja herkuista rennoin mielin ilman turvotusta tai ikävää oloa vatsassa!

  1. Tehokkaat maitohappobakteerit luovat tärkeän pohjan toimivalle ruoansulatukselle ja ne suojelevat suoliston limakalvoa, mikä on erittäin tärkeä normaalin ruoansulatuksen kannalta. NOW Foodsin maitohappobakteerit sisältää vähintään 8 miljardia mikro-organismia yhdessä kapselissa!
  2. Voit tehostaa ruoansulatustasi myös omenasiideriviinietikkaa ja/tai sitruunamehua nauttimalla. Pastöroimattomassa omenasiideriviinietiikassa on entsyymit tallella, joten nauttimalla tilkan sitä ennen ateriaa aktivoit ruoansulatustasi!
  3. Doctor's Bestin Betaine HCL Pepsin & Gentian on tehokas apu ruoansulatukselle sisältäen ravitsemuksellisesti tärkeitä ainesosia, jotka tukevat ruoansulatusta. Betaiini HCL auttaa ruoan sulamista vatsalaukussa, pepsiini on ruoansulatusentsyymi ja gentian puolestaan yrtti, jota käytetään optimoimaan ruoansulatusjärjestelmää.