TOIMITUSAIKAMME ON POIKKEUKSELLISESTI 1-3 VIIKKOA
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Resepti: Vähähiilihydraattinen proteiinipatukka

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Resepti on Kutsu Vapauteen -blogin kirjoittajan Satu Sjöholmin käsialaa.

VHH PROTEIINIPATUKKA

0,5 dl karppisokeria tai 10 tippaa tai enemmän nestemäistä steviaa
ripaus suolaa

Sulata kookosöljy miedolla lämmöllä. Sekoita jäähtyneen kookosöljyn sekaan muut raaka-aineet. Jaa massa kahtia ja muotoile taikinasta veteen kostutetuin käsin kaksi patukkaa. Paras tekniikka muotoilemiseen on painella massaa molemmilla sivuilta yhtä aikaa. Mikäli massa on liian löysää, niin lisää riisiproteiinin määrää. Laita patukat pakastimeen jähmettymään puoleksi tunniksi.

VHH PROTEIINIPATUKKA KUORRUTE

1,5 rkl raakakaakaota
1,5 rkl karppisokeria tai 5 tippaa tai enemmän nestemäistä steviaa

Sulata kaakaovoi vesihyöryssä. Sekoita voin sekaan kaakao ja makeuttaja. Mikäli makeutat stevialla, tarkista itse makeus. Kun seos on jäähtynyt, kuorruta patukat suklaaseoksella ja laita ne vielä hetkeksi pakastimeen jähmettymään. Säilytä proteiinipatukoita jääkaapissa.