HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010
ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ OSTOKSIIN
TOIMITUS 1-2 VRK
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Terveellinen mustikkapiirakka

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Resepti on Kutsu Vapauteen -blogin kirjoittajan Satu Sjöholmin käsialaa.

Mustikkakauden helpoin ja herkullisin resepti! Valmistus käy käden käänteessä sekoittamalla raaka-aineet keskenään ja lisäämällä mustikat pohjan päälle. Yhdessä palassa piirakkaa on vain kolme grammaa hiilihydraatteja ja se sopii niin ketogeeniseen, vähähiilihydraattiseen kuin viljattomaankin ruokavalioon.

MUSTIKKAPIIRAKKA OHJE,
12 ANNOSTA


MUSTIKKAPIIRAKKA VALMISTUS 
  • Sekoita kaikki raaka-aineet mustikoita lukuunottamatta keskenään kulhossa lusikalla.
  • Kaada taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija 30 cm) pohjalle ja tasoita ruokalusikalla.
  • Ripottele mustikat pohjan päälle.
  • Paista uunissa 225 asteessa n. 25 minuuttia.
  • Anna VHH mustikkapiirakan vetäytyä kunnolla jääkaapissa ennen syömistä, mielellään yön yli.
  • Tarjoile kermavaahdon kera.