HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - KAMPANJA-AIKANA TOIMITUSAIKA 3-5 ARKIPÄIVÄÄ - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Superviikon superit!

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Huhtikuun toisella viikolla, 8-14.4. vietetään jälleen Superviikkoa!

Superviikon aikana tarjoamme sinulle edulliseen hintaan laajan valikoiman suosituimpia tuotteitamme:

  • Kotimaisen Foodinin suosittu Kapryylihappo 500ml nyt -30% tarjoushintaan! Kapryylihappo on kookosöljyn ketogeenisin osa ja se onkin erinomaista energiaa erityisesti aivoille.

  • Puhtaat, kotimaiset Puhdas+ ravintolisät Superviikon kunniaksi -20%! Tutustu laajaan valikoimaamme täältä!

  • Suositut luomulaatuiset Cultivator's kasvivärit hiuksille nyt vain 13,52€! Pakkaus sisältää neljä värijauhepussia. Saatavilla 10 erilaista, herkullista väriä jotka hoitavat hiusta lisäten sen kiiltoa, tuuheutta ja elinvoimaa.

  • FitnessFirstin omat, laadukkaat kollageenimme nyt alkaen 16,96€. Laadukkaat kollageenimme on valmistettu tukemaan hyvinvointiasi optimaalisella tavalla - löydät meiltä Nivel-kollageenin, Kauneus-kollageenin ja kollageeniproteiinin

  • Kotimaiset, laadukkaat Arctic Warriorsin villituotteet nyt saatavilla myös meiltä - ja Superviikon kunniaksi superhintaan! Tutustu Musti-, Puolu- ja Kerkkä-jauheisiin ja kotiuta ne edulliseen hintaan.

  • Vatsaa hellivät luomulaatuiset chia-siemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua ja laadukkaita rasvahappoja. Superviikon ajan kotimaisen Foodinin Chian-siemenet vain 6€/600g!

.. eikä tässä vielä kaikki! Löydät kaikki tarjoukset kootusti SUPERVIIKON omalta sivulta!

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.