laaja & laadukas valikoima
ilmainen toimitus yli 57€ ostoksiin
toimitus 1-3 vrk
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Suklainen granola (G,M,V)

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Valmista itse herkullinen ja ravinteikas suklainen granola luontaisesti gluteenittomista raaka-aineista. Tämä suklainen granola on valmistettu vain parhaista raaka-aineista ja resepti on Aino Mäkelän käsialaa.

SUKLAINEN GRANOLA

1 dl parapähkinöitä
1 dl manteleita
1 dl kuorittuja hampunsiemeniä
1 dl kookoshiutaleita
1 dl mulperinmarjoja
0,5 dl sulaa kookosöljyä
2 rkl kookosnektaria
2 tl ceyloninkanelia
ripaus merisuolaa
1,5 dl raakasuklaamassaa

Pilko pähkinöitä, manteleita, siemeniä ja mulperinmarjoja halutessasi pienemmäksi. Laita kaikki kuivat aineet raakasuklaamassaa lukuunottamatta samaan kulhoon. Sulata kookosöljy ja kaada se kulhoon, lisää perään kookosnektari sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos uunipellille ja levitä tasaiseksi. Nosta 175 asteiseen uuniin noin puolen tunnin ajaksi paahtumaan. Ota mysli pois uunista ja nosta se pois kuumalta levyltä minkä jälkeen voit sekoittaa sen joukkoon raakasuklaamassan. Anna jäähtyä ennen tarjoilua! Säilytä lasipurkissa huoneenlämmössä tai viileässä.