HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - KAMPANJA-AIKANA TOIMITUSAIKA 3-5 ARKIPÄIVÄÄ - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Kauniin ja heleän ihon salaisuus - Seven skins

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Etelä-korealaisen, fermentoituihin raaka-aineisiin perustuvan kosmetiikkasarjan Whamisan “7 Skin Method” -ihonhoitorutiini on ihastuttanut viime aikoina yhtenä suurimmista kauneudenhoidon trendeistä. Tämän ihonhoitorutiinin avulla voit saada kauniin ja heleän ihon, jota ei tarvitse piilottaa meikin alle!

7 Skin Method perustuu ihon kosteutukseen. Se on erityisen tärkeää myös meillä Suomessa, sillä ilmastomme on kuiva ja talvisin vielä kuivempi yhdistettynä tuuleen ja pakkaseen. Nämä olosuhteet saa ihon vesivarannot tyhjenemään ja saa aikaan kiristävän ja ryppyisen ihon. Ilman kosteutta ihosta tulee eloton, joten myös suurin osa ihon ikääntymisen merkeistä ja sameudesta korostuvat ihon kuivuessa. Ihon nesteyttäminen eli kasvoveden runsas käyttö onkin yksi parhaimmista ihon anti-age hoitokeinoista!

Whamisan kasvovedet eivät sisällä lainkaan puhdistettua vettä, vaan pohjana tuotteissa on ihoa kosteuttava, korjaava ja uudistava luomulaatuinen aloe vera. Fermentoidut tehoaineet imeytyvät tehokkaasti ja kosteuttavat sekä elvyttävät ihoa pitäen sen pH:n happamana, tarjoten hyville bakteereille suostuisan kasvuympäristön. Ne tuottavatkin ihossa luontaisesti maitohappoa ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa sekä ihoa vahvistavia peptidejä.

7 SKIN METHOD

Imeytä hoitonestettä ihoon seitsemän ohutta kerrosta. Iho ottaa nesteen paremmin vastaan pienissä määrissä ja nesteen kerrostaminen kosteuttaa ihoa tehokkaimmin.

  1. Puhdista kasvot misellivedellä. Tämän jälkeen pyyhi iho pumpuliin suihkutetulla Whamisan kasvosuihkeella. Aloita nesteen kerrostus vasta tämän jälkeen.

  2. Hiero kämmeniin muutama tippa hoitonestettä ja taputtele se puhdistetuille kasvoille ja kaulalle niin, että tunnet ihon lämpenevän käsien alla. Käsin levitettynä kasvovesi kestää paljon kauemmin ja iho hyötyy siitä paremmin.

  3. Odota hetki ja imeytä seuraava kerros vasta sitten, kun edellinen on täysin imeytynyt.

  4. Hoitonestettä ei tarvitse välttämättä levittää seitsemää kerrosta joka aamu ja ilta. Tee koko rutiini esimerkiksi neljänä iltana viikossa ja muulloin voit lisätä hoitonestettä 2-3 kerrosta.

  5. Pidä rutiinista kiinni! Eron ihossa huomaa yleensä jo ensimmäisen tai viimeistään muutaman kerran jälkeen, mutta lopputulos ei ole pysyvä ilman ylläpitoa. Iho ottaa vastaan hoitotuotteet ja aktiiviset aineet kosteutettuna, toisin kuin pintakuiva iho josta kuona-aineetkaan eivät pääse poistumaan yhtä tehokkaasti. Ihon kosteus siis ylläpitää ihon normaaleja toimintoja ja pitää ihon hehkuvana ja nuorekkaana!

KASVOVEDEN VALINTA

  • Deep Rich Toner sopii kuivalle, herkälle, ärtyneelle, ohuelle ja ikääntyneelle iholle. Se on hoitonesteistä täyteläisin ja hellävaraisin, sisältäen 93,9% aloe veraa. Fermentoidut tehoaineet rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa sekä estävät kosteuden haihtumista iholta.

  • Original toner sopii normaalille iholle ja sekaiholle, joka on pintakuiva. Tuotteen perusraaka-aineina on myös aloe vera ja fermentoidut tehoaineet, minkä lisäksi hoitonesteessä on ihoa kirkastavia ja ihon väriä tasoittavia raaka-aineita.

  • Refresh toner voimakkain hoitoneste ja sopii erityisesti rasvaiselle ja tukkeutuneelle sekaiholle. Aloe veran ja fermentoitujen raaka-aineiden lisäksi hoitonesteen antibakteeriset tehoaineet kirkastavat ihoa, tasoittavat epätasaista väriä ja arpia.

  • Kasvosuihketta voit käyttää päivän mittaan ihon kosteuden ylläpitoon ja ihon virkistämiseen. Rose Petal Mist sopii pigmenttiläiskien hoitoo, couperosalle ja ikääntyvälle iholle ja Olive Leaf Mist ulkoisille stressitekijöille altistuneelle iholle.