HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - TOIMITUSAIKA 1-2 ARKIPÄIVÄÄ - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Parempi rasvakahvi

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Bulletproof coffee eli rasvakahvi on noussut terveystietoisten ihmisten suosioon viimeisten vuosien aikana. Mistä on kyse, ja miksi sinunkin kannattaisi lisätä rasvaa aamukahvisi joukkoon?

Yksinkertaisesti rasvakahvi:
- antaa sinulle tasaista, pitkäkestoista energiaa
- tehostaa kehon rasva-aineenvaihduntaa
- parantaa keskittymiskykyä
- luo kylläisyyden tunnetta
- tasapainottaa ja pidentää kofeiinin vaikutusta

Jos siis haluat tehostaa aineenvaihduntaasi ja rasvanpolttoa, tarjota heti aamusta alkaen kehollesi laadukasta energiaa ja tärkeitä ravinteita, tehostaa niin psyykkistä kuin fyysistä suorituskykyäsi ja samalla parantaen niin tehokkuuttasi kuin kohentaen vireystilaasi suosittelemme päivittämään aamukahvisi rasvaiseen versioon! 

Rasvalla terästetty kahvi ei tarvitse kaverikseen maitoa, vaan koostumus on jo itsessään kermaisen lattemainen. Tyypilliset rasvakahvin raaka-aineet ovat luomukahvin lisäksi (kirkastettu) voi ja MCT-öljy, mutta me päivitimme reseptin uudelle tasolle! 

Sekoita seuraavat ainesosat blenderissä:

2-3 dl laadukasta (luomu)kahvia
2 rkl Foodin Heraproteiinia, vanilja
1 rkl luomu voita / kirkastettua voita
1 rkl Foodin Kapryylihappoa

Reseptissämme MCT-öljyn korvaa kapryylihappo, joka on monin kerroin MCT-öljyä tehokkaampi tarjoten etenkin aivoille tärkeitä rasvahappoja ja laadukasta energiaa toimien samalla termogeeninä lämmittäen elimistöä sisältäpäin lisätäkseen rasvanpolttoa ja energiankulutusta.

Rasvojen lisäksi täyteläiseen rasvakahviimme kuuluu myös heraproteiini, joka lisää kahvin ravinteikkuutta sekä vaniljaisella maullaan tekee makunautinnosta entistä herkullisemman. Foodinin kotimainen heraproteiini on laktoositon, joten tämä resepti sopii hyvin myös herkkävatsaisille!

Tutustu rasvakahvi-pakettiimme ja osta tarvittavat raaka-aineet edulliseen hintaan!