laaja & laadukas valikoima
ilmainen toimitus yli 57€ ostoksiin
toimitus 1-3 vrk
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Raaka porkkanakakku

Kirjoittanut Aino Mäkelä
Tämä mausteinen porkkanakakku on fitnessurheilija Hanna Skytän käsialaa ja se on gluteeniton, viljaton ja raaka - mutta silti taivaallisen herkullinen!
RAAKA PORKKANAKAKKU

5 dl karkeaksi raastettua porkkanaa
1 dl paahdettuja kookoslastuja tai -hiutaleita
1 dl Medjool-taateleita kivet poistettuna
4 rkl erytritolia (tai kookossokeria)
2 - 3 rkl vaahterasiirappia
3 rkl kookosmannaa sulatettuna
3 rkl heraproteiinia, vanilja
Steviaa, maun mukaan 
kanelia, kardemummaa ja ripaus merisuolaa

Kuorrutus:
5 rkl kookosmannaa sulatettuna
3 rkl heraproteiinia, vanilja
4 rkl vaahterasiirappia
1/4 tl merisuolaa 
Steviaa, maun mukaan


Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja käytä sykäyksittäin, jotta saat aikaan karkean massan. Varo, ettet hienonna massaa liian hienoksi. Kaada massa pieneen irtopohjavuokaan ja tasoita pinta. 

Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään. Maista ja lisää makeutta makusi mukaan. Kaada kuorrutus kakkupohjan päälle ja laita kakku jääkaappiin tai pakastimeen yön yli. Mikäli laitat kakun pakastimeen, ota se sulamaan n 30min ennen tarjoilua.