HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - KAMPANJA-AIKANA TOIMITUSAIKA 3-5 ARKIPÄIVÄÄ - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Paremmat jouluherkut & lahjat

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Valikoimastamme löydät paljon herkkuja terveellisempään Jouluun!

Joulun perinteinen sekametelisoppa valmistuu luomulaatuisista kuivatuista hedelmistämme. Kokeile taatelia, viikunaa ja aprikoosia tai nakkaa sekaan eksoottisempia inka-marjoja ja goji-marjoja! Gluteenittomista jauhoistamme ja herkullisista mausteista voit valmistaa esimerkiksi piparkakkuja ja kuivakakkuja.

Valmiit raakasuklaamme sekä raakasuklaalla kuorrutetut herkut sopivat niin joulupöytään kuin myös pukinkonttiin! Raakasuklaan ja raakakakun valmistuspaketeista valmistat vaivattomasti herkut juhlapyhiksi vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta raakaherkkujen leipomisesta - ne sopivat myös lahjaksi, kun haluat antaa jotain herkullista ja tukea samalla kestävää kehitystä.

Jos et vielä tiedä mitä haluaisit ostaa läheisellesi tai et osaa päättää hänen puolestaan, voit ostaa myös lahjakortin haluamallasi summalla ja antaa vallan päätöksestä lahjan saajalle! Siinä on lahja, joka takuulla tuotttaa iloa niin ikään kuin sukupuoleenkin katsomatta.