HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - NOPEA TOIMITUS - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

MSM osaksi aktiivista arkea

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Oletko aktiivinen ihminen? Liikutko paljon tai ovatko nivelet muuten vain jatkuvalla koetuksella? Tahtoisitko vahvemmat hiukset, kynnet ja ihon? Tai tuntuuko, että suolistosi kaipaisi lisää tukea?

Jos MSM on sinulle vielä tuntematon niin voi olla, että asiakkaidemme palautteen perusteella innostut kokeilemaan sen käyttöä!

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on siis kehossamme luonnollisesti esiintyvää orgaanista rikkiä. Se on puhtaassa muodossaan tuoksuton valkoinen kidemäinen jauhe. Sillä on hieman kitkerä maku ja yleensä käytön aloittaessa se voi tuntua jopa häiritsevältä, mikä johtuu yleensä kehon MSM:n puutoksesta. Mahdollinen puutos johtuu yleensä kehon kovasta kuormituksesta, etenkin paljon urheilevilla ja kiireistä elämää viettävillä. MSM:ää esiintyy kaikissa elävissä eläin- ja kasvisoluissa ja kudoksissa, ja se onkin kehomme neljänneksi yleisin mineraali minkä vuoksi sillä on useita tehtäviä hyvinvointimme ja terveytemme kannalta.

Asiakkaamme ovat huomanneet MSM:n käytöstä muun muassa seuraavia positiivisia vaikutuksia:

"MSM on auttanut jo parin viikon käytön jälkeen nivelkipuihin ja parempaan palautumiseen treenin jälkeen."
- Mira

"Palautuminen liikuntasuoristunten jälkeen palautuminen nopeampaa,myöskään nivel vaivoja ei ole ollut. Huippu tuote!!!"
- Hanna

"Salitreenistä palautuminen tuntuu olevan MSM:n kanssa vähän nopeampaa, samoin polvikipu lähti melko nopeasti MSM:n avulla."
- Kalle

"Nivelkivut hävisivät talvella.Suonenvedot hävisivät säännöllisellä käytöllä.Huipputuote.Vatsa ei mene sekaisin kuten Magnesiumia käyttäessä."
- Tiina

"Mulla on suolistosairauden liitteenä kulkevia nivelkipuja ja opti-msm-valmisteen avulla ovat helpottaneet. Aika iso asia arjen sujumiseen. "
-Sari

"Enemmän energisyyttä päivittäisissä toiminnoissa & nivelet olleet vähemmän arkoina "
- Nikolas

"Polven kipuiluun on auttanut sekä kynnet ja hiukset kasvaa nopeammin ja ihon kunto parantunut "
- Tiina

"Kyllä MSM jauheen nauttiminen päivittäin on pitänyt nivelet hyvässä kunnossa "
- Merja

"Auttaa nivelkipuihin ja kolotuksiin. Myös perheen koira käyttää tätä."
- Mari

"Ei voi elää ilman "
- Jesse

Valikoimastamme löydät useita eri MSM valmisteita. OptiMSM on markkinoiden puhtain muoto MSM:stä ja se on valmistettu patentoidulla mentelmällä. Tehtaanmyymälästämme puolestaan löydät Suomen markkinoiden ensimmäisen ja ainoan kasviperäisen MSM:n, joka siis sopii myös vegaaneile!

MSM-jauheen käyttö kannattaa aloittaa lisäämällä 1 teelusikallinen MSM-jauhetta puoleen litraan vettä tai mehua yhdessä C-vitamiinin kanssa, joka parantaa MSM:n imeytymistä kehoomme. Voit nostaa annosta aina 2-3 teelusikalliseen päivässä ja se kannattaa nauttia pitkin päivää. Jos kehosi on kovalla kulutuksella voit huoletta nostaa annostusta!