HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - TOIMITUSAIKA 1-2 ARKIPÄIVÄÄ - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Ravitse ja hoida ihoa luonnonkosmetiikalla

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Luonnonkosmetiikka on löytänyt tiensä yhä useampien tietoisten kuluttajien kylpyhuoneisiin ja jopa monet ammattilaisetkin vannovat luonnonkosmetiikan nimeen. Eikä syyttä! Luonnonkosmetiikka nimittäin hoitaa ja korjaa ihoa aidosti, sillä sen sisältämät raaka-aineet ovat ravinteikkaita ja ruokkivat ihon mikrobiomia, joka puolestaan pitää ihon eloisana ja hengittävänä.

Tutustu luonnonkosmetiikka -valikoimaamme!

Tavan kosmetiikassa käytetyt raaka-aineet eivät ole iholle optimaalisia, sillä ne usein sekoittavat tai jopa tuhoavat ihon omaa mikrobiomia. Monet raaka-aineet ovatkin kosmetiikassa vain koostumuksen, ihotuntuman, käyttömukavuuden tai tuoksujen takia eivätkä hoida ihoasi. Useimmat iho-ongelmat johtuvatkin juuri käyttämämme kosmetiikan iholle haitallisista vaikutuksista, jolloin ihon oma mikrobiomi kärsii ja haitalliset bakteerit saavat vallan. 

Jos käyttämämme kosmetiikka on iholle hyödytöntä, pahimmillaan ihon omat toiminnot heikentyvät. Tämä voi johtaa ihon samenemiseen, epäpuhtauksien kertymiseen ja kimmoisuuden vähenemiseen. Voisi siis sanoa, että käyttämällä ihoa ravitsevaa ja hoitavaa luonnonkosmetiikkaa ihosi pysyy pidempään nuorekkaana, elinvoimaisena ja kimmoisana. Luonnonkosmetiikan teho ei perustu vain ulkonäköön ja ihon pintaan, vaan sen raaka-aineiden ihoa hoitavaan vaikutukseen, jotka myös suojelevat ihoa ulkopuolisilta haittatekijöiltä.

Siirtyessäsi tavan kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan on todennäköistä, että ihosi käy läpi pienen puhdistusreaktion jolloin kasvoillesi puhkeaa näppy jos toinenkin. Sitä ei kannata säikähtää, sillä se on hyvä merkki! Merkki siitä, että luonnonkosmetiikka alkaa tekemään taikoja ihollesi ja herättelemään sen omia toimintoja ja elävöittämään mikrobiomia. Tämän vaiheen tulisi olla ohi neljässä viikossa, jonka aikana ihosolut ovat uusiutuneet ja valmiina hyödyntämään sille tarjoamiamme ravinteikkaita raaka-aineita - joten hyvää kannattaa odottaa!