HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - KAMPANJA-AIKANA TOIMITUSAIKA 3-5 ARKIPÄIVÄÄ - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Korealainen kauneudenhoito

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Korealainen kauneudenhoito on noussut voimakkaasti viime vuosina ja monet tämän hetken suosituimmat kosmetiikkatrendit ovatkin peräisin Etelä-Koreasta. Löydät meiltä nyt laajan valikoiman innovatiivisen etelä-korealaisen kosmetiikkasarja WHAMISAn tuotteita! Näissä tuotteissa yhdistyy tämän päivän suurimmat trendit: eettisyys, ekologisuus sekä innovatiivinen valmistusmenetelmä fermentointi. 

KOREALAINEN KAUNEUDENHOITO

Korealainen kauneudenhoito perustuu meikittömään ihoon kauneuden lähtökohtana. Sen mukaan heleä ja kasteisen kirkas iho on jo niin kaunis, ettei sitä tarvitse piilottaa meikin alle. Etelä-Korean kuivattava ilmasto ja suurkaupungin ilmansaasteet luovat iholle vaativat olosuhteet ja sen vuoksi ihonhoitoon onkin panostettava. Korealaiset luottavatkin ihonhoidossa tuotteiden kerrostamiseen, joka auttaa ihoa sitomaan enemmän kosteutta ja ravintoaineita itseensä. Tuotteiden kerrostaminen on loistava ihonhoitomenetelmä kuivaihoisille ja tehokas apu talvella kuivuvaan ihoon.

Lue korealaisesta ihonhoitorutiinista enemmän täältä >>

FERMENTOIDUT RAAKA-AINEET

Aktiiviset luomulaatuiset ainesosat ja fermentoitu tuotekoostumus ovat Whamisa-tuotteiden tehon salaisuus. Whamisa onkin pioneeri mitä tulee ihonhoitotuotteiden fermentointiin, luonnollisiin säilöntämenetelmiin ja vedettömään koostumukseen.

Fermentointi eli hapattaminen on ollut vanhan kansan kovassa käytössä raaka-aineiden säilönnässä ja nyt se on yksi kuumimmista terveyden ja hyvinvoinnin trendeistä. Kyseessä on aineenvaihduntaprosessi, jossa aineiden koostumus muuttuu entsyymien avulla aikaansaaduissa reaktioissa. Fermentointi hapettaa raaka-aineen ja sen ympäristön, minkä vuoksi haitalliset bakteerit kuolevat ja tuotteen säilyvyys pitenee merkittävästi.

Fermentointi lisää myös raaka-aineiden pre- ja probioottisia ominaisuuksia sekä lisää niiden ravintotiheyttä. Se auttaa myös elimistöä vahvistamaan omaa tervettä bakteerikantaansa ja lisää raaka-aineiden mikroravinteiden pitoisuuksia.

Tämän vuoksi Whamisan fermentoidut ainesosat sisältävätkin korkeampia antiokdisanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin vastaavat ei-fermentoidut versiot. Myös fermentointi itsessään tuottaa ihoa ravitsevia ainesosia ja auttaa raaka-aineita imeytymään helpommin ihoon, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti.

On myös hyvä huomioida, että fermentointi tekee raaka-aineista todella aktiivisia minkä vuoksi niiden käyttö on suositeltavaa aloittaa vähitellen ja varovasti. Herkälle iholle fermentoidut raaka-aineet eivät välttämättä sovellu ollenkaan.