HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - NOPEA TOIMITUS - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Saatko riittävästi proteiinia?

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Halutessasi pudottaa painoa tai kiinteytyä on ruokavaliolla todella suuri merkitys - paljon suurempi, entä pelkällä liikunnan lisäämisellä. Siksi onkin tärkeä kiinnittää huomiota siihen, että syö tarpeeksi laadukasta ruokaa joka tukee omissa tavoitteissaan.

Painonhallinnan ja kiinteytymisen kannalta yksi tärkeimmistä ruokavaliomme kulmakivistä on riittävä proteiinin saanti.

Proteiiniit ovat elimistöllemme välttämätön rakennusaine. Ne koostuvat aminohapoista, joista osaa elimistö ei pysty valmistamaan itse jolloin ne on saatava ravinnon mukana. 

Monipuolinen, terveellinen ruokavalio yleensä turvaa riittävän proteiinin saannin, mutta monet hyötyvät lisäproteiinin nauttimisesta. Heihin kuuluu erityisesti painonpudottajat, urhelijat ja aktiivisesti liikkuvat sekä iäkkäät ja paljon sairastelevat.

Jos tavoitteenasi on pudottaa painoa tai kiinteytyä on proteiinilla tärkeä rooli ruokavaliossasi. Proteiini lisää kylläisyyttä ja täten nälkä pysyy pidempään loitolla ja verensokeri pysyy tasaisempana. Riittävä proteiininsaanti ehkäisee myös laihdutuksen aikaiselta lihaskadolta.

Aktiivisesti liikkuville ja urheilijoille proteiini on tärkeä, sillä se auttaa kehittymään ja palauttamaan kehoa suorrituksesta! Riittävästi laadukasta proteiinia sisältävä ruokavalio auttaa ylläpitämään ja kasvattamaan lihaskudosta. Jos proteiinia ei saada riittävästi voi suorituskyky laskea.

Hyviä proteiinin lähteitä 

  • Foodinin kotimainen heraproteiini on vatsaystävällinen ja herkullisen makuinen proteiinijauhe, joka sisältää kaikki välttämättömät aminohapot. Se on erinomainen proteiini lihasten kehittymisen tueksi, sillä se sisältää paljon haaraketjuisia (BCAA) aminohappoja sekä glutamiinia! Makunsa lisäksi Foodinin heraproteiinia on kehuttu myös vatsaystävällisyytensä vuoksi.

  • Laadukas hamppuproteiini on tehokas ja ravinteikas proteiinilisä niin urheilijoille kuin kasvissyöjillekkin. Hamppuproteiini on helposti sulavaa ja imeytyvää, minkä lisäksi se sisältää runsaasti terveydelle hyödyllistä ravintokuitua sekä omega-rasvahappoja!

  • Sun Warriorin Warrior Blendit ovat uniikkeja, kasvipohjaisia proteiinin lähteitä. Warrior Blendeissä on täydellinen aminohappokoostumus sisältäen runsaasti glutamiinia, arginiinia, lysiiniä ja haaraketjuisia aminohappoja. Aminohappojen lisäksi Warrior Blendissä on paljon probioottisia yhdisteitä, jotka tekevät hyvää vatsalle ja ruoansulatukselle auttaen proteiineja imeytymään entistä paremmin! 

  • Foodinin Smoothie Mixit ovat valmiita juomasekoituksia, jotka sisältävät proteiinin lisäksi myös muita tärkeitä ravinteita! Runsaasti superfoodeja sisältävät sekoitukset sisältävät proteiinin lisäksi myös muita kehittymiselle ja palautumiselle tärkeitä ravinteita. Heti käyttövalmis Smoothie Mix on myös loistava välipala ennen treeniä tai sen jälkeen, sillä se maistuu herkulliselta ihan vain veteenkin sekoitettuna!