HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - TOIMITUSAIKA 1-2 ARKIPÄIVÄÄ - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

3 x herkullinen kuuma juoma!

Kirjoittanut Aino Mäkelä

KURKUMALATTE

Nopeasti valmistuva, kermaisen täyteläinen kurkumalatte tarjoaa keholle annoksen tärkeitä antioksidantteja herkullisessa muodossa! Kurkuman sisältämä kurkumiini on voimakas antioksidantti, johon monet kurkuman terveyshyödyt perustuvat. Mustapippuri on reseptissä oleellinen, sillä se tehostaa kurkumiinin imeytymistä moninkertaisesti ja inkivääri on monelle tuttu luontainen apu flunssan aikaan!

Sekoita seuraavat ainesosat blenderissä:
2 dl keitettyä vettä
2 rkl kookosmannaa
1 tl kurkumaa
1 tl kardemummaa
ripaus mustapippuria
ripaus vanijaa
ripaus inkivääriä

 

CHAI-LATTE

Chai-latte on mausteisen herkullinen kuuma juoma, joka saa kermaisuutensa kookosmannasta ja kuohkeutensa heraproteiinista. Perinteiset chai-mausteet tuovat aromikkaan ja täyteläisen maun tälle talven suosikkijuomalle, joka saa makunystyräsi hykertelemään onnesta! 

Sekoita seuraavat ainesosat blenderissä:
4 dl kuuma vettä tai kauramaitoa
4 rkl kookosmannaa
3 rkl vanilja heraproteiinia
1,5 tl chai-maustetta
ripaus merisuolaa

 

TÄYTELÄINEN BULLETPROOF-KAHVI

Jo monelle tuttu bulletproof-kahvi on erinomainen energianlähde ja sopii erityisesti niihin aamuihin, jolloin aikaa aamupalalle ei ole! Rasvalla terästetty bulletproof-kahvi ei tarvitse kaverikseen maitoa, vaan koostumus on jo itsessään kermaisen lattemainen. Tyypilliset rasvakahvin raaka-aineet ovat luomukahvin lisäksi (kirkastettu) voi ja MCT-öljy, mutta me päivitimme reseptin uudelle tasolle! 

Sekoita seuraavat ainesosat blenderissä:
2-3 dl laadukasta (luomu)kahvia
2 rkl heraproteiinia, vanilja
1 rkl luomu voita / gheetä
1 rkl kapryylihappoa

Reseptissämme MCT-öljyn korvaa kapryylihappo, joka on monin kerroin MCT-öljyä tehokkaampi tarjoten etenkin aivoille tärkeitä rasvahappoja ja laadukasta energiaa toimien samalla termogeeninä lämmittäen elimistöä sisältäpäin lisätäkseen rasvanpolttoa ja energiankulutusta.

Rasvojen lisäksi täyteläiseen rasvakahviimme kuuluu myös heraproteiini, joka lisää kahvin ravinteikkuutta sekä vaniljaisella maullaan tekee makunautinnosta entistä herkullisemman. Foodinin kotimainen heraproteiini on laktoositon, joten tämä resepti sopii hyvin myös herkkävatsaisille!