Alkuperäinen resepti on julkaistu Aino Mäkelän blogissa.
Mehevät banaaniletut on ihastuttaneet terveystietoisia herkuttelijoita jo vuosia, mutta nyt on rapeiden vohvelien aika! Laita siis vohvelirauta kuumenemaan ja valmista syntisen hyviä, rapeita vohveleita jo heti tänään.
GLUTEENITTOMAT VOHVELIT
5dl gluteenittomia jauhoja*
1,5dl Foodin vaniljaheraproteiinia
4 kananmunaa
5 dl kauramaitoa
4 rkl kookosöljyä
ripaus merisuolaa
Sekoita kuivat aineet, kauramaito sekä kananmunat blenderissä sekaisin. Kun taikina on tasainen viimeistele se blendaamalla joukkoon kookosöljy sekä ripaus suolaa, jotta maut tulevat hyvin esiin. Paista vohveliraudalla rapeiksi ja nauti mieleistesi lisukkeiden kera! Kokeilen vohveleiden kanssa esimerkiksi erilaisia pähkinälevitteitä tai suussasulavaa kookosmannaa.