HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010
ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ OSTOKSIIN
TOIMITUS 1-2 VRK
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Gluteenittomat blinit, VHH

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Resepti on Kutsu Vapauteen -blogin kirjoittajan Satu Sjöholmin käsialaa.

Nämä vähähiilihydraattiset gluteenitomat blinit on valmistettu perinteisen tattarijauhon sijaan lupiinijauhosta, joka tuo blineihin täyteläisen ja kuohkean koostumuksen! Vähähiilihydraattisen lupiinijauhon ansiosta yhdessä blinissä on vain 2 grammaa hiilihydraatteja.

VHH BLINIT, 4 ANNOSTA 

4 kananmunaa
120 g smetanaa
2 dl lupiinijauhoa
1 rkl psylliumkuitua
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
voita paistamiseen 


VHH BLINIT VALMISTUS 

Vatkaa kananmunien rakenne rikki käsin kulhossa. Lisää smetana ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään erillisessä kulhossa ja lisää muna-smetana seokseen. Sekoita huolellisesti. Sulata voi paistinpannulla. Lusikoi taikinaa 2 ruokalusikallista paistinpannulle ja paista molemmilta puolilta kunnes blinit ovat kauniin kullan ruskeita. Tarjoile smetanan, mädin ja punasipulin kanssa.