HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - NOPEA TOIMITUS - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

FitnessFirst 9v!

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Toukokuussa 2019 FitnessFirst täyttää jo yhdeksän vuotta!

Meillä on ollut ilo tarjota teille vuoden ajan laadukkaita luomuelintarvikkeita, tehokkaita superfoodeja ja yrttejä, puhtaita lisäravinteita ja luonnonkosmetiikkaa jo yhdeksän vuoden ajan. Ja haluamme juhlistaa sitä teidän kanssanne!

Valikoimamme on aina rakentunut niistä tuotteista, joita käytämme itse oman hyvinvointimme tukena.
FitnessFirst saikin alkunsa vuonna 2009 kun perustajamme Lasse tilasi raaka-aineita ympäri maailmaa omaan käyttöönsä, kun Suomesta ei löytynyt vastaavia tuotteita. Lassen intohimo ja kiinnostus omaa terveyttä ja suorituskykyä kohtaan kasvoi entisestään - ja innostus tarttui myös kavereihin ympärillä! Lassen opiskellessa Tiimiakatemialla hänen valmentaja kannusti Lassea tekemään intohimosta liiketoimintaa ja siitä se ajatus lähti.

Keväällä 2010 FitnessFirstin verkkokauppa avattiin ja tuotteita tuolloin oli noin 50. Valikoima on kasvanut jatkuvasti ja se kertookin paljon siitä, mitä Lasse itse syö ja kokeilee. Tietyt ravintolisät ja yrtit on käytössä kuuriluontoisesti, mutta pavut, pähkinät, siemenet ja erilaiset gluteenittomat jauheet kuuluvat jokapäiväiseen käyttöön.

Tarkka laadunvalvonta sekä jatkuva yhteistyö paikallisten viljelijäyhteisöjen kanssa on mahdollistanut laajan tuotevalikoiman ja edulliset hinnat. Hyväksymme toimittajiksemme vain toimijoita, ketkä toimivat yhteisen hyvän eteen. Näin sinä asiakkaanamme voit olla varma tuotteidemme laadusta ja siitä, että ne ovat viljelty puhtaasti ilman kemikaaleja ja kestävän kehityksen mukaan. Meidän viljelijät saavat reilun korvauksen meille myymistään tuotteista jolloin he voivat kehittää viljelytapoja ja tukea luonnon biodiversiteettiä - ja samalla ympäristö kiittää, kun haluamme antaa luonnolle takaisin sen mitä luonto antaa meille.

Haluamme kiittää asiakkaitamme, jotka ovat tärkeä osa FitnessFirstin tarinaa. Kiitos, että jaatte kanssamme samat arvot ja tuette toimintaamme paremman huomisen puolesta - näin pystymme tarjoamaan myös teille parhaimpia mahdollisia raaka-aineita ja tuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan. 

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietää ensimmäisenä Syntymäpäivien huipputarjouksista!