HYVINVOINTISI PUOLESTA JO VUODESTA 2010 - NOPEA TOIMITUS - ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Rajaa tuotteita
Sulje rajatukset

Luonnollisesti tehokasta hampaidenhoitoa!

Kirjoittanut Aino Mäkelä

Valikoimamme on laajentui viime vuoden lopulla luonnonmukaisilla Ecodentan 99% luonnollisilla hammastahnoilla, jotka ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi terveystietoisten asiakkaidemme keskuudessa! Ecodentan hammastahnojen luonnolliset ainesosat hoitavat hampaita ja suun herkkiä limakalvoja uudella ja ennen kokemattomalla tavalla - luonnollisesti ja tehokkaasti!

Ecodentan hammastahnat ovat tehokkaita ja turvallisia sopien koko perheelle. Ne on kehitettty yhdessä Liettuan ylipiston terveystieteiden laitoksen ja hammaslääkärien kanssa. Hammastahnoissa yhdistyvätkin ainutlaatuisesti luonnon kasvit ja yrtityt yhdessä vihreä tee -pohjaisen Teaviagon ™ ja kalsiumpitoisen Kalidentin kanssa. Nämä aktiiviaineet takaavat parhaat mahdolliset hammashoidolliset tulokset! Teavigo ™ poistaa plakkia, ehkäisee hammaskiveä ja tulehduksia sekä pitää suun pitkään raikkaana ja puhtaana.

Black whitening toothpaste sisältää mustaa hiiltä ja Teavigoa ™ , ja se poistaa tehokkaasti plakkia ja tummentumia sekä jättää suuhun raikkaan tunteen.

 

Triple Effect, kolmivaikutteinen hammastahna on tehokas ja hellävarainen yhdistelmä valkoista savea, propolista ja Teavigoa ™ . Hammastahnan ainesosat suojaavat hammaskiilteen mineraaleja, vähentää ikenien herkkyyttä, ehkäisee iensairauksia ja ehkäisee plakin muodostusta pitäen suun pitkään raikkaana.

 

Raikastava piparminttuöljyä ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä hammastahna suojaa suun limakalvoja, vahvistaa ja tukee hammaskiillettä, pitää suun terveenä ja suojaa ärsytyksiltä.

 

Hammaskiillettä vahvistava, melonin makuinen hammastahna sisältää hammaskiillettä vahvistavaa kalsiumia. Luonnolliset kalsiumin mineraalisuolot suojaavat hammaskiillettä niin happohyökkäyksiltä kuin eroosioltakin tehostamalla hampaiden korjaantumisprosessia, jota tehostaa kalsiumin ja fosfaatin yhteisvaikutus.  Lisäksi hampaiden rakennetta muistuttava Kalident-ainesosa edistää hammaskiilteen vahvistumista mineraalien avulla.

 

Kanelihammastahna on herkullisen makuinen ja ehkäisee tehokkaasti hampaiden reikiintymistä. Vihreästä teestä saatava innovatiivinen TeavigoTM –ainesosa yhdessä rosmariiniuutteen kanssa ehkäisee kariesta!

 

Lisäksi Ecodentan hammastahnoista löytyy myös kolme COSMOS ORGANIC -sertifioitua luomuhammastahnaa: suolahammastahna vihloville hampaille, valkaiseva papaijahammastahna ja hammaskiveä ja plakkia ehkäisevä kookos-sinkkihammastahna. Nämä luomuhammastahnat noudattavat ennaltaehkäisyn ja turvallisuuden periaatteita tuotteen koko elinkaaren matkalla aina raaka-aineista lopputuotteen jakeluun.