Pharma Nord

BioActive Ubiqinol Q10 100 mg, 150 kaps

Special Price 84,90 €

norm. 119,00 €

Varastossa

Kuvaus

BioActive Ubiqinol Q10 – vahva ubikinoli

* BioActive Ubiqinol sisältää ubikinolia, joka on ubikinonin pelkistynyt muoto
* Sisältää ubikinolia, joka on ubikinonin pelkistynyt muoto
* Dokumentoitu hyötyosuus ja laatu
* Erityinen tuotanto- ja kapselointimenetelmä, jotka suojaavat ubikinolia valolta ja hapelta
* Valmistettu Tanskassa lääketehtaille asetettujen farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti

BioActive Ubiqinol™ Q10 sisältää ubikinolia, joka on ubikinonin pelkistynyt muoto. Valmiste on valmiiksi liuenneena kasviöljyyn ja suojattu sekä valon että hapen vaikutuksilta pehmytgelatiinikapseleissa. Yhdessä kapselissa on 100 mg ubikinolia ja 12 mg askorbiinihappoa.

Ubikinolilla on luonnostaan eräs heikkous. Se on erittäin epävakaa muoto, koska se hapettuu hyvin nopeasti takaisin ubikinoniksi joutuessaan alttiiksi hapen vaikutukselle. Tästä ominaisuudesta johtuen se on äärimmäisen haasteellinen aine tuotannossa, kun halutaan valmistaa vakaa ubikinolivalmiste. Pharma Nordilla on onnistuttu kehittämään valmistusmenetelmä, jonka ansiosta aktiiviaine pystytään säilyttämään pelkistyneessä muodossaan ubikinolina.

Erityisen valmistusmenetelmän lisäksi myös pehmytgelatiinikapselit auttavat suojaamaan BioActive Ubiqinolin patentoidun aktiiviaineen valolta ja hapelta, jotta ainesosa kulkeutuu kehossa varsinaiseen tarkoitukseensa.

BioActive Ubiqinol on vahva antioksidantti, joka tukee kehon alhaisten Q10-pitoisuuksien nostamista.

Annostus:
Suositeltu vuorokausiannos on 1 kapseli 1 - 2 kertaa päivässä ruokailujen yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja

Säilytys:
Huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Lisätietoa

Pharma Nord
0 kg
Suositeltu vuorokausiannos sisältää 1 - 2 kapselia: Ubikinolia, koentsyymi Q10-H2 (CoQ10 pelkistyneenä) Uniqinol® 100 - 200 mg
Kookosöljy, kapselin kuori (liivate), ubikinoli Q10-H2 (Uniqinol®), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väri (E150c), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), sakeuttamisaine (piidioksidi), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).