Puhdas+

Beauty Collagen & Hyalyron + C, 120 kaps

Special Price 18,90 €

norm. 42,90 €

Ei varastossa

Iholle, hiuksille & kynsille!

Kuvaus

Puhdas+ Collagen & hyaluron +C sisältää kalakollageenia, joka on kalasta eristetty proteiini. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.

Tuote sisältää lisäksi tutkittua ja patentoitua Dermial-hyaluronihappoa, jolla on ainutlaatuinen, ihoa ja kudoksia kosteuttava vaikutus ja joka tekee ihosta kiinteän ja kimmoisan.

Tuotteen sisältämä biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Myös sinkki edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Lisätietoa

Puhdas+
0 kg
1-4 kapselia/kapslar: Kalakollageeni/ fiskkollagen: 250-1000 mg Dermial®-uute/-extrakt (kukonhelttauute/tuppkamsextrakt): 15-60mg josta hyaluronihappoa/varav hyaluronsyra: 10-40mg C-vitamiini/ vitamin C: 40-160 mg (*50-200%) Sinkki/ zink: 3,75-15 mg (*38-150%) Biotiini/ biotin: 100-400 µg (*200-800%) *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget
Hydrolysoitu kalakollageeni, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, L-askorbiinihappo, kukonhelttauute (Dermial®), sinkkisitraatti, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Ravintolisä. / Hydrolyserad fiskkollagen, hydroxipropylmetylcellulosa, L-askorbinsyra, tuppkamsextrakt (Dermial®), zinkcitrat, D-biotin. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Kosttillskott.