Solgar

B complex 50, 100kaps

24,95 €

Varastossa

Jaksamisen tueksi!

Kuvaus

* Vahva B-vitamiiniyhdistelmä
* Energiantuotannolle ja jaksamiselle
* Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
* Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher, Halal
* Maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, vehnätön

Vahva B-vitamiinikompleksi jaksamisen tueksi – stressi & jaksaminen

Stressi ja kuormitus voivat lisätä B-vitamiinien tarvetta. Solgar Vitamin B-Complex “50” on vahva B-vitamiiniyhdistelmä jaksamisen tueksi, tai kun B-vitamiinien saanti ravinnosta on vähentynyt. B-Complex “50” sisältää jokaista B-vitamiinia 50 mg päiväannoksen. B-vitamiinit osallistuvat energiantuotantoon tukien jaksamista ja auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Mukana myös synerginen kelp-levää, sinimailasta, acerolaa, persiljaa, ruusunmarjaa ja vesikrassia sisältävä yrttisekoitus. B-vitamiinikompleksi tukee energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

* Riboflaviini (B2-vitamiini), niasiini (B3-vitamiini), B6- ja B12-vitamiini vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä tukevat energia-aineenvaihduntaa
* Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää normaalia henkistä suorituskykyä
* Tiamiini (B1-vitamiini), biotiini (B7-vitamiini), niasiini (B3) ja B6-vitamiini edistävät normaalia hermoston toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja
* Tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa
* Riboflaviini (B2) auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja ylläpitämään normaalia näköä
* Niasiini (B3) ja biotiini (B7) auttavat ylläpitämään ihon kuntoa
* Biotiini (B7) edistää normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa
* Vitamin B-Complex “50” annostus on 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Muuta huomioitavaa:
B6-vitamiini voi suurina pitoisuuksina aiheuttaa sormien ja varpaiden puutumista ja pistelyä. Jos saat tällaisia oireita, valmisteen käyttö on syytä lopettaa.

Lisätietoa

Solgar
0 kg
Aktiiviset ainesosat (1 kapseli): B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 50 mg, 4545* B2-vitamiini (riboflaviini) 50 mg, 3571* B3-vitamiini NE (nikotiiniamidi) 50 mg, 313* B5-vitamiini (d-pantotenaatti) 50 mg, 833* B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) 50 mg, 3571* Inositoli 50 mg Koliini (bitartraatti) 21 mg Yrttisekoitus (sinimailanen, acerola, persilja, ruusunmarja, vesikrassi, kelp) 3,5 mg Foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo) 400 µg, 200* B12-vitamiini (syanokobalamiini) 50 µg, 2000* D-biotiini 50 µg, 100* * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Muut ainesosat: Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, mannitoli), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).