Amazing Grass - Green Superfood, Goji & Acai, annospussi 8g

1,90 €

Ei varastossa

Marjaisan raikas viherjauhesekoitus annospussina.

Kuvaus

Amazing Grassin Green Superfood Goji & Acai on antioksidanttirikas viherjuomajauhe, johon on lisätty goji-, ja açaíjauhetta sekä entsyymejä ja probiootteja entistä laajemman ravinneskaalan saamiseksi.

Runsaasti A- ja B-vitamiineja ja antioksidantteja sisältävät açaí- ja gojimarjat tukevat ja täydentävät viherjauheen tehoa. Viherjauhesekoitus sisältää vehnän- ja ohranorasta, alfalfaa, spirulinaa, chlorellaa, pinaattia sekä parsakaalia. Porkkana, punajuuri ja ananas sekä vihreä tee tuovat sekoitukseen lisää kuituja, vitamiineja sekä kivennäisaineita.

Green Superfood on nopea ja helppokäyttöinen herkku: Lisää yksi annospussillinen (8 g) viherjauhetta veteen, mehuun, maitoon tai smoothieen ja nauti kasvisten hyvää tekevistä ominaisuuksista!

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
15g
USA
Energiaa: 375 kcal Proteiinia: 25 g Hiilihydraatteja: 25 g -josta sokereita: 0 g -josta kuituja: <25 g Rasvaa: 12.5 g
Viherjauhesekoitus: vehnänoras, ohranoras, alfalfa, spirulina, pinaatti, chlorella, parsakaali. acai, maca, porkkana, punajuuri, vadelma, ruusunmarja, ananas, goji, vihreä tee, kirsikka. EFA-sekoitus: pellavansiemenjauhe, kaurakuitu, omenapektiini. Probiootti- ja entsyymisekoitus: frukto-oligosakkarideja, proteaasi, amylaasi, lipaasi, laktaasi, sellulaasi. Luonnolliset aromit, piparmintun lehti, pii.

Liittyvät tuotteet