Amazing Grass - Green Superfood, Chocolate, annospussi 8g

1,90 €

Ei varastossa

Kaakaoinen viherjauheseos kätevissä annospusseissa.

Kuvaus

Amazing Grassin Green Superfood Chocolate on herkullisen suklainen juomajauhe, johon on lisätty kaakaota. Green Superfood sisältää laajan skaalan erilaisia ravinteikkaita ainesosia, probiootteja ja entsyymejä.
Jauheessa on käytetty alkalisoitua kaakaojauhetta sekä raakakaakaojauhetta tasapainottamaan kehon alkalitasapainoa ja lisäämään kasvisten alkalisoivia vaikutuksia. Vehnän-, ja ohranoras, alfalfa, spirulina, chlorella, pinaatti sekä parsakaali takaavat monipuolisen viherjauheskaalan, minkä lisäksi sekoituksessa on antioksidanttipitoisia marjoja kuten açaíta, acerolaa, vadelmaa ja ruusunmarjaa. Porkkana, punajuuri ja ananas sekä vihreä tee tuovat sekoitukseen lisää kuituja, vitamiineja sekä kivennäisaineita.

Green Superfood on nopea ja helppokäyttöinen herkku: Lisää yksi annospussillinen (8 g) viherjauhetta veteen, maitoon tai smoothieen ja nauti kasvisten hyvää tekevistä ominaisuuksista!

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
15g
USA
Energiaa: 375 kcal Proteiinia: 25 g Hiilihydraatteja: 25 g -josta sokereita: 0 g -josta kuituja: <25 g Rasvaa: 12.5 g
Viherjauhesekoitus: vehnänoras, ohranoras, alfalfa, spirulina, pinaatti, chlorella, parsakaali. Alkalisoitu kaakaojauhe, Redwood-kaakaojauhe, luonnollinen kaakaoaromi, acai, maca, porkkana, punajuuri, vadelma, ruusunmarja, ananas, kirsikka. EFA-sekoitus: pellavansiemenjauhe, kaurakuitu, omenapektiini. Probiootti- ja entsyymisekoitus: frukto-oligosakkarideja, proteaasi, amylaasi, lipaasi, laktaasi, sellulaasi. Merisuola, luonnolliset aromit, piparmintun lehti.

Liittyvät tuotteet